NARAĞACI'NA  %85'LİK KIYAK

NARAĞACI'NA  %85'LİK KIYAK Yerel seçimlerde %85 oy oranı ile en yüksek oy farkına ulaştığı Narağacı'na hizmetlerde özel ilgi gösteren AK Partili Başkan Özeren, ikametgâhını da bu mahalleye aldırdı

NARAĞACI’NA  %85’LİK KIYAK

Yerel seçimlerde %85 oy oranı ile en yüksek oy farkına ulaştığı Narağacı’na hizmetlerde özel ilgi gösteren AK Partili Başkan Özeren, ikametgâhını da bu mahalleye aldırdı.


İKAMETGÂHINI DEĞİŞTİRDİ
Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in seçimlerde en yüksek oy farkına ulaştığı Narağacı Mahallesi’ne özel ilgisini arttırdı. Mahalledeki çalışmaları yakından takip ederek “Bizi yüzde 85 oy oranıyla sevindiren Narağacı Mahallemize vefa borcumuzu ödüyoruz” diyen Özeren, Narağacı Muhtarı Niyazi Yiğit’in çalışmalardan duyduğu memnuniyetini de aktarmıştı. Narağacı sevincini bir üst seviyeye çıkartan Özeren, seçimlerden önce söz verdiği belirterek ikametgâhını Fatih Mahallesi’nden Narağacı Mahallesi’ne aldırdı.
‘BU SÖZ BAŞKA SÖZ!’
Narağacı Mahallesi 2. Sokak No: 43’ü adres olarak gösteren belgeye imza atarak görevli Yunus Alibekiroğlu’na teslim eden Özeren, bu değişikliği seçimlerden önce söz verdiği için yaptığını belirtti. Özeren, “Bu söz başka söz. Seçimden önce en yüksek oranda oy aldığımız mahalleye ikametgâhımı aldıracağıma dair söz vermiştim. Bu sözümü yerine getirdim. % 85 oy oranıyla mahallelerimiz arasında birinci olan Narağacı Mahallemize ikametgâhımı aldırdım” dedi.
İKİ FARKLI ÖRNEK
Yerel seçimlerin ardından Türkiye’nin farklı şehirlerinden benzer haberler gelmişti. Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde Belediye Başkanı seçilen AK Partili Osman Topaloğlu, “Öyle oy vermemişsin beton yol alacaksın, yok öyle. Oy veren en iyi hizmeti alacak, vermeyen alamayacak” demişti. İzmir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Tunç Soyer ise seçimlerden sonra ilk ziyaretini en az oy aldığı Kiraz ilçesinin Dağlıca köyüne yapmış, ayrımcılığa karşı eşitlik vurgusuyla “Herkesin belediye başkanıyım” demişti.
İKATMAGAHINI DEĞİŞTİRDİ!

31 Mart yerel seçimlerinde oy oranını artırarak %60.05 ile kazanarak üçüncü dönemine başlayan Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren, seçimlerde en yüksek oy oranına ulaştığı Narağacı Mahallesi’ne ilgisini bir kez daha gösterdi. Özeren, Fatih Mahallesi’nden ikametgahını %85 oy aldığı Narağacı Mahallesi’ne aldırdı. Narağacı Mahallesi 2. Sokak No: 43’ü adres olarak gösteren belgeye imza atarak görevli Yunus Alibekiroğlu’na teslim eden Özeren, bu değişikliği seçimlerden önce söz verdiği için yaptığını belirtti. Özeren, “Bu söz başka söz. Seçimden önce en yüksek oranda oy aldığımız mahalleye ikametgâhımı aldıracağıma dair söz vermiştim. Bu sözümü yerine getirdim. % 85 oy oranıyla mahallelerimiz arasında birinci olan Narağacı Mahallemize ikametgâhımı aldırdım” dedi.
Yerel seçimlerde Özeren, Güneycik, Güneyyaka, Rasih Kaplan, Serinkaya, Kayabükü, Özügür dışında 29 mahallenin 23’ünde birinci çıkmıştı. Seçimi Muhittin Böcek’e karşı kaybeden Menderes Türel ise Güneycik, Güneyyaka, Rasih Kaplan, Serinkaya, Fatih, Özügür dışında 29 mahallenin 23’ünde en yüksek oyu almıştı. 

NARAĞACINA ÖZEL İLGİ DEVAM EDİYOR

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in seçimlerde en yüksek oy farkına ulaştığı Narağacı Mahallesi’ne özel ilgisi devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde mahalledeki çalışmaları yakından takip eden Özeren, “Bizi yüzde 85 oy oranıyla sevindiren Narağacı Mahallemize vefa borcumuzu ödüyoruz” demişti. Özeren bu kez de Narağacı Muhtarı Niyazi Yiğit’in çalışmalardan duyduğu memnuniyetini aktardı. Özeren, “Şampiyon Gündoğmuş'un şampiyon mahallesi Narağacı'nda yol çalışması ve muhtarın duyguları” diyerek sosyal medyadan Yiğit’in şu sözlerini paylaştı:
“Bugün yıllardır kör düğüm olan bir ara yolumuz vardı. Açılması çok sıkıntılı vakıfa ait bir yol sorunu vardı. Sayın Belediye Başkanımla istişare yaparak vakıf olan yer ilçe belediyesine devrolmuş, başkanımın talimatıyla halkımız yoluna kavuşmuştur. Şimdi Murtluca’dan girip Damalagi’ndan çıkıyor. Halkıma hayırlı olsun. Halkım adına başkanıma, ekibine, Bayram Durmaz’a, emeği geçen herkese ve operatör Kerim Yetkin kardeşim e şükranlarımı sunarım” – Vedat Uygur