8 MART'TA ŞOK ŞİDDET Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in yeğeni Şamil Özeren, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde eşi Münevver Özeren'e şiddet uyguladığı öğrenildi

8 MART’TA ŞOK ŞİDDET

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in yeğeni Şamil Özeren, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde eşi Münevver Özeren’e şiddet uyguladığı öğrenildi.

MÜDÜRE VE EŞİNE DARP

Gündoğmuş’ta yeni açılan bir markette çalışan eşinin market müdürü ile telefonda yazıştığı gerekçesiyle Şamil Özeren’in önce elinde sopa ile markete gidip müdürü darp ettiği, daha sonra akşam evinde eşiyle tartıştığı ve dövdüğü belirtildi.

VEKİL MÜDAHİL OLDU

Eşinin şikâyetçi olduğu Şamil Özeren’e uzaklaştırma kararı verildiği, her hafta emniyete imza verdiği belirtildi. AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik de olaya müdahil olarak kadına şiddete kayıtsız kalmadı. Market müdürünün ise belediye başkanının araya girmesi ile şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi. 

Özeren'den eşine şiddet

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in yeğeni Şamil Özeren, eşi Münevver Özeren’e önce şiddet uyguladı.

Gündoğmuş’ta yeni açılan markette çalışan eşinin market müdürü ile yazıştığı gerekçesiyle Şamil Özeren’in önce elinde sopa ile market müdürünü dövdüğü, daha sonra ise eşini dövdüğü belirtildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde eşini dövdüğü ve eşinin de Gündoğmuş emniyetine giderek şikayetçi olduğu belirtildi.

Daha önceden de eşini dövdüğü için uzaklaştırma aldığı ve yine aynı şekilde bir eylem gerçekleştirdiği için ikinci defa uzaklaştırma aldığı aktarıldı.

Kızın ailesi tarafından Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’i arandığı ve Çelik'in de bu durum üzerine Gündoğmuş İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayarak “Bu kişiyi niye içeriye atmadınız. Belediye başkanının yeğeni mi diye yapıyorsunuz” dediği iddia edildi.

Şamil Özeren, eşini darp etmesi üzerine her hafta Pazartesi günleri Emniyete imza veriyor

Market müdürünün önce şikayetçi olduğu, daha sonra ilden gelen müdür ile birlikte görüştüğü Belediye Başkanı Özeren'in şikayetlerinden vazgeçmesini istediği iddia edildi. Bunun üzerine market müdürü de şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi. İlçede yaşanan olay üzerine Antalya İl Emniyetinden de aranarak durum hakkında bilgi alındığı belirtildi. – Mesut Uygur

FA-1 Şamil Özeren