Türel'den 20 milyarlık tanıtım

Türel'den 20 milyarlık tanıtım Cumhur İttifakı AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut başkan Menderes Türel, Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde yeni dönemdeki 359 projesinin tanı

Türel’den 20 milyarlık tanıtım

Cumhur İttifakı AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut başkan Menderes Türel, Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde yeni dönemdeki 359 projesinin tanıttı. Türel, “Antalya için yeniden ilk günkü aşkla çıktığımız bu yolda 20 milyar TL yatırım bedelli 359 projemizi hayata geçireceğiz” dedi. 

20 milyarlık 359 dev proje tanıtıldı

Cumhur İttifakı AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut başkan Menderes Türel, Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde yeni dönemdeki 359 projesinin tanıttı. Türel, ilk olarak seçim otobüsü üzerinden kendisini karşılayan kalabalığa seslenerek, 31 Mart akşamı yine kazananın Antalya olacağını vurguladı. 5 seneyi alnının akıyla tamamladığının altını çizen Türel, yeniden Antalya’yı muhteşem hizmetlerle tanıştırmaya devam edecekleri sözünü verdi. Türel, “Antalya için yeniden ilk günkü aşkla çıktığımız bu yolda 20 milyar TL yatırım bedelli 359 projemizi hayata geçireceğiz. Her biri iş ve aş olan bu projemizle 70 bin kişiye yeni iş sahaları açılmış olacak” dedi.