Alkışlar Çetin'e Gündoğmuş'lu hayırsever Kamil Çetin, örnek davranışlarına bir yenisini ekleyerek Devlet Hastanesi'ne tıbbı cihaz bağışı yaptı

Alkışlar Çetin’e

Gündoğmuş'lu hayırsever Kamil Çetin, örnek davranışlarına bir yenisini ekleyerek Devlet Hastanesi'ne tıbbı cihaz bağışı yaptı.

“UZAK YERLERE GİTMEK ZORDUR”
Kamil Çetin, “Gündoğmuş’ta yaşayan insanlar rahatsızlandığı zaman ya Manavgat’a ya da Alanya’ya gitmek zorunda kalıyor. Bende bu insanlar bu kadar uzak yerlerden gelip gitmek zordur biliyorum. Biraz olsun memleketimdeki insanlara faydam olabilir mi diye böyle bir şey düşündüm.” Dedi.
BAŞHEKİM TEŞEKKÜR ETTİ
Gündoğmuş Devlet Hastanesi Başhekimi Gökçe Duranoğlu Turgut, Kamil Çetin’e teşekkür ederek, “kendisi hayır yapmak istediğini söyledi. Bizim kendisine bildirdiğimiz 4 adet cihazı hastanemize kazandırdı.” İfadelerini kullandı.
Gündoğmuş'lu hayırsever Kamil Çetin, örnek davranışlarına bir yenisini ekleyerek Devlet Hastanesi'ne tıbbı cihaz bağışı yaptı.
Uzun yıllar kamu görevi yaptıktan sonra emekliye ayrılan Kamil Çetin, birçok hayır işine imza attı. Çetin son olarak Gündoğmuş Devlet Hastanesi’ne değeri 145 bin TL’yi bulan 4 adet tıbbi cihaz bağışında bulundu. Aslen Gündoğmuş’lu olan Kamil Çetin, yıllarca hayalini kurduğu bir şeyi gerçekleştirdiğini ifade etti.
GÜCÜMÜN YETTİĞİNCE BAĞIŞ YAPMAK İSTEDİM
Gazetemizin sorularını yanıtlayan Kamil Çetin, “Gündoğmuş’ta yaşayan insanlar rahatsızlandığı zaman ya Manavgat’a ya da Alanya’ya gitmek zorunda kalıyor. Bende bu insanlar bu kadar uzak yerlerden gelip gitmek zordur biliyorum. Biraz olsun memleketimdeki insanlara faydam olabilir mi diye böyle bir şey düşündüm. Ve Gündoğmuş’ta bulunan Devlet Hastanesi’nde insanlar tedavilerini olabilsin diye vatandaşların kullanımına sunulabilecek ve hastanede eksik olan cihazlardan gücümün yettiğince alıp bağış yapmak istedim. Emekli olduktan sonra aldığım ikramiyemin bir kısmını hastaneye gerekli olan cihazları almak için hastane yetkilileri ile görüştüm. Eksikleri noktasında yardımcı olmak istedim. Tarafıma bildirilen cihazları alarak 23 Mayıs Pazartesi günü Gündoğmuş Devlet Hastanesi’ne teslim ettik.” Diye konuştu.
YILLARDIR HAYALİNİ KURDUM
Kamil Çetin, cihazın hastaneye hayırlı olmasını dileyerek, “Yıllardır hayalini kurduğum bir şeyi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Hastaneye gelecek olan hastalara faydalı olmasını diliyorum. Öncelikle Gündoğmuş Devlet Hastanesi Başhekimi Gökçe Duranoğlu Turgut, olmak üzere, bu süreçte bizlere yardımcı olan Gündoğmuş Esnaf Odası Başkanı Sultan Çetin’e, Gündoğmuş’un arşivini tutan Gündoğmuş Gazetesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
BAŞHEKİM TEŞEKKÜR ETTİ
Gündoğmuş Devlet Hastanesi Başhekimi Gökçe Duranoğlu Turgut, Kamil Çetin’e teşekkür ederek, kendisi hayır yapmak istediğini söyledi. Bizde kendisine bildirdiğimiz 4 adet cihaz olan “Mındaray Beneheart D3 Defibrilatör cihazı, EKG Cihazı 12 kanallı, Buharlı sterilizatör, Hastabaşı Monitörü” hastanemizde kullanmak üzere teslim aldık. Kamil bey’e bağışı ve yardım severliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımıza, memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz. Emeği gecen herkese çok teşekkür ediyoruz dedi. – Mesut Uygur

f.a.: Hayırsever Kamil Çetin, Hastaneye 4 adet tıbbi cihaz bağışı yaptı.