71 yıl sonra gelen mutluluk

71 yıl sonra gelen mutluluk Gündoğmuş'ta iki mahalle şeklinde anılan Karaisa Mahallesi, 71 yıllık özleme muhtarlığı kendi oturduğu mevkiye taşıyarak son veren Mehmet Denizci mutluluğunu ailesi ve yakınları ile paylaştı.

71 yıl sonra gelen mutluluk

Gündoğmuş’ta iki mahalle şeklinde anılan Karaisa Mahallesi, 71 yıllık özleme muhtarlığı kendi oturduğu mevkiye taşıyarak son veren Mehmet Denizci mutluluğunu ailesi ve yakınları ile paylaştı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde 102 secmenli Karaisa Mahallesi Muhtarlığı ilginç bir mutluluğa şahitlik etti. 1953 yıllında Aldılılar ve Köyiçi olarak iki mahalle geçen Karaisa Mahallesi son 71 yıldır Aldılılar tarafındaydı. Yapılan son seçim ile birlikte bu gelenek değişti ve Muhtarlık Mehmet Denizci’nin adaylığı ile Köyiçi Mevkiine geçti. Muhtar Seçilen Mehmet Denizci 71 yıl sonra gelen mutluluğunu gazeteye yaptığı şu açıklama ile özetledi. “Yıllardır mahallemizin diğer bir kolu olan Aldılılar mevkii olarak bilinen yerdeydi. Muhtarlık uzun yıllar hiç el değiştirmemişti. Sürekli aynı yerden muhtar seçiliyordu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde muhtarlık adaylığımı koydum ve kazanarak bu geleneği bozdum. Bunun içinde çok mutluyuz. 71 yılın ardından Karaisa Mahallemizin diğer koluna Köyiçi Baş Mevkii tarafına geçirmiş olduk. Mazbata almaya da kardeşim Ramazan Pekmez, Kardeşlerim Ahmet Denizci, Gülsüm, Gülseren Bekmez, Zühtü Bekmez, Eniştem Mehmet Pekmez, Bayram Bekmez, Oğlum Ali Denizci, kızlarım Ayşekgü, Gizem, gelinim Esengül Acar ve eşim Şükran ile gelerek mutluluğuma ortak oldular. Hepsine de beni yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. – Özlem Kaygusuz

R.A: Muhtar Mehmet Denizci, Mazbatasını aldıktan sonra Ailesi ile birlikte önce Belediye başkanı Ali Gülen’i sonra Kaymakamlığı ziyaret etti.  

71 yıl sonra gelen mutluluk