AK Parti'de azalma mı oluyor?

AK Parti'de azalma mı oluyor? Önceki günlerde AK Parti'nin 8 aday adayını içeren yoklamasının ardından, aday açıklama sürecinde beklenen sona yaklaşılıyor. Ancak, son yapılan değerlendirmelerde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bir araştırma şirketinin anketinde daha önce 8 aday halka sorulurken şimdi AK Parti'de son olarak 3 adayın Gündoğmuş halkına sorulması kafaları karıştırdı.

AK Parti’de azalma mı oluyor?

Önceki günlerde AK Parti'nin 8 aday adayını içeren yoklamasının ardından, aday açıklama sürecinde beklenen sona yaklaşılıyor. Ancak, son yapılan değerlendirmelerde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bir araştırma şirketinin anketinde daha önce 8 aday halka sorulurken şimdi AK Parti'de son olarak 3 adayın Gündoğmuş halkına sorulması kafaları karıştırdı.

Aday adaylarına ilişkin yapılan bağımsız bir araştırma şirketinde Gündoğmuş vatandaşlarının tercihini belirlemek için önemli bir veri kaynağı oldu. Araştırma şirketi, vatandaşlara sadece 3 aday adayı üzerinden sorular yönelterek, seçmenlerin nabzını tuttu. Anket sonuçlarına göre, Mehmet Akif Uyanık, Ali Gülen ve Mehmet Özeren, AK Parti'nin ön plana çıkan aday adayları olarak öne çıkıyor. Gelişmeler, AK Parti'nin stratejik aday belirleme sürecinde yaşanan değişiklikleri gözler önüne seriyor gibi. Anket verilerinde aday sayısının azalması, ilçede siyasi dinamiklerin şekillenmesine dair merak uyandırıyor. Gündoğmuş'taki seçim atmosferi, adayların ve partilerin vatandaşlar üzerinde nasıl bir etki bırakacağı konusunda büyük bir beklenti ve merak konusu. Seçim sürecinde yaşanan bu gelişmeler, ilerleyen günlerde AK Parti'nin Gündoğmuş'taki stratejilerini ve aday tercihini daha yakından gözlemleme fırsatı sunacak gibi. İlçede kamuoyunu bir hayli meşgul eden ve adaylığına kesin gözüyle bakılan isimlerin başında gelen Abdullah Sayar ve Aykut Yarar’ın ankette saf dışı kalması kafaları karıştıran diğer bir neden olarak öne çıkıyor.  – Özlem Kaygusuz

AK Parti’de azalma mı oluyor?