AK Parti'de 6 değişim

AK Parti'de 6 değişim Antalya'da ilçe kongrelerine devam eden AK Parti'de İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Akseki, İbradı, Muratpaşa, Kaş, Konyaaltı ve Elmalı'da görev değişimi olduğunu belirterek, diğer

AK Parti’de 6 değişim

Antalya’da ilçe kongrelerine devam eden AK Parti’de İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Akseki, İbradı, Muratpaşa, Kaş, Konyaaltı ve Elmalı’da görev değişimi olduğunu belirterek, diğer ilçelerde mevcut başkanlarla yola devam ettiklerini belirtti.

Antalya'da ilçe kongrelerine devam eden AK Parti'de İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Akseki, İbradı, Muratpaşa, Kaş, Konyaaltı ve Elmalı'da görev değişimi olduğunu belirterek, diğer ilçelerde mevcut başkanlarla yola devam ettiklerini belirtti. Taş, Kasım ayında yapılması planlanan il kongresinden sonra ise çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini kaydederek, “Amacımız; ilk başkanlık seçimlerinde yeni oluşacak ekiplerle ve teşkilatla yüzde 50'yi geçmek ve 2024 yılında büyükşehir belediyesini ve ilçeleri kazanmak” dedi.

 22 Şubat 2020'de kongre çalışmalarına başlayan AK Parti, Korkuteli, İbradı, Gündoğmuş ve Akseki kongrelerini tamamlamış, araya korona virüsün girmesi nedeniyle kongrelere ara vermek durumunda kalmıştı.

İbrahim Ethem Taş

7 Mart’ta yapılan Gündoğmuş İlçe Kongresi’nde Ali Arslan ile yola devam edilmişti.