Ak Parti'den gazeteye ziyaret

Ak Parti'den gazeteye ziyaret Bir dizi temaslar için ilçemize gelen Ak Parti Antalya Millet Vekili İbrahim Aydın yoğun gündemi arasında gazetemiz ofisini ziyaret etti

Ak Parti’den gazeteye ziyaret

Bir dizi temaslar için ilçemize gelen Ak Parti Antalya Millet Vekili İbrahim Aydın yoğun gündemi arasında gazetemiz ofisini ziyaret etti.

Ak Parti Antalya Millet Vekili İbrahim Aydın, Ak Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve Gündoğmuş Koordinatörü Ahmet Söker, Gündoğmuş Ak Parti İlçe Başkanı Ali Arlan ve Gündoğmuş Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Adem Gökçe, Gündoğmuş Gazetesi’ni ziyaret etti.

AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretinde gazetemiz İmtiyaz sahibi Mesut Uygur ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Barış Başar hazır bulundu. Gazetemizden övgü ile bahseden sayın Aydın, mücavir alan sayılabilecek ilçede zorlu şartlarda yapmış olduğumuz kamuoyunu bilgilendirme ve gazetecilik faaliyetlerimiz için teşekkür etti. Çalışmalarımızda başarılar diledi. Heyette bulunan Gündoğmuş Ak Parti İlçe Başkanı Ali Arslan, “İlçemizde bulunan tek medya kuruluşumuz Gündoğmuş Gazetesi’nin olması bizleri her zaman gururlandırmıştır. Gazetenin hiç olmamasından ise bir tane olması sevindirici ve ilçemiz adına önemlidir” dedi. Gündoğmuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Uygur’da Sayın İbrahim Aydın ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederek ilçe adına yapacakları çalışmalar ve gazeteyi ziyaretleri için teşekkür etti. Haber: İbrahim Barış Başar

R.A; Ak Parti Antalya Millet Vekili İbrahim Aydın, Gündoğmuş Gazetesini inceledi.

R.A; Ak Parti Antalya Millet Vekili İbrahim Aydın ve beraberindeki heyetten Gündoğmuş Gazetesini ziyaret edip hatıra fotoğrafı çektirdi.