'AKP seçmen transferine başladı'

Seçmen transferi mi? İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, saha çalışmaları için İYİ Parti ve Millet İttifakı ortağı CHP ile istişareler gerçekleştiriyor

Seçmen transferi mi?

İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, saha çalışmaları için İYİ Parti ve Millet İttifakı ortağı CHP ile istişareler gerçekleştiriyor. İYİ Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünsal, “Sadece İYİ Parti'nin değil bütün Gündoğmusluların adayı Sultan Çetin'le Gündoğmuş iyi olacak inşallah” derken İYİ Partili İsmail Yıldırım ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Gündoğmuş’ta AKP'yi Korkuttu. Sultan Çetin’in kesin olarak kazanacağını anlayan AKP'liler seçmen transferine başladı. Gündoğmuş'ta nüfus patlaması yaşanıyor” dedi. Daha önce anormal nüfus artışı konusunda Fatih Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Birgül Tokaç da açıklamalarda bulunmuştu.

'AKP seçmen transferine başladı'



İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, adaylığının açıklanmasının ardından İYİ Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünsal ve Millet İttifakı ortağı CHP İlçe Başkanı Şakir Özdemir ve her iki partililer ile istişarelerini artırdı. Seçim sürecinde nasıl bir çalışma izleyecekleri yönünde çalışmalar yapan Çetin ve ekibi, yakında sahalara inerek 31 Mart’ta seçime kadar ara vermeden çalışacaklarını belirttiler.
İYİ Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünsal, İYİ Parti’nin Gündoğmuş'ta faaliyete başlamasının birinci yılını kutlayarak “Sadece İYİ Parti'nin değil bütün Gündoğmusluların adayı Sultan Çetin'le Gündoğmuş iyi olacak inşallah” diye konuştu.
İYİ Partili İsmail Yıldırım ise Çetin’in adaylığı ile partiye güç geldiğini belirterek “Gündoğmuş’ta AKP'yi Korkuttu. İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin’in kesin olarak kazanacağını anlayan AKP'liler seçmen transferine başladı. Gündoğmuş'ta nüfus patlaması yaşanıyor” dedi.
31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken ilçe nüfusunda şüpheli artışlar olduğunu daha önce de
Fatih Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Birgül Tokaç belirtmişti. Gündoğmuş’a birkaç aydır sürekli bir nüfus akımı olduğunu ve nüfusun neredeyse 7300’ten 9730’a çıktığını söyleyen Tokaç, durumu İlçe Seçim Kurulu’na bildirdiğini, kendi mahallesinde oturmayan birisini sildirttiğinde başka bir adreste tekrar gözüktüğünü ifade ederek konuyu gerekli mercilere aktardığını ve takipçisi olacaklarını belirtmişti. – Mesut Uygur