Alanya bu olayı konuşuyor

Alanya bu olayı konuşuyor Alanya'da müdürlüğünü yaptığı banka şubesiyle döviz büroları ve iş insanlarından topladığı 100 milyon TL ile kayıplara karışan ve iki gün sonra İzmir'de yakalanan Arif İ

Alanya bu olayı konuşuyor



Alanya’da müdürlüğünü yaptığı banka şubesiyle döviz büroları ve iş insanlarından topladığı 100 milyon TL ile kayıplara karışan ve iki gün sonra İzmir’de yakalanan Arif İ., Alanya’da gündemin bir numaralı ismi oldu.
‘Ucuz döviz alma’ bahanesiyle döviz büroları ve bazı iş insanlarından para toplayan ve çalıştığı bankadan da yüklü miktarda para alarak ortadan kaybolan Arif İ.’nin yakalanması için Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. A.İ.'nin Gazipaşa’dan uçakla gittiği İstanbul'da yakalanan kardeşi H.İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
A.İ. olaydan iki gün sonra İzmir’in Torbalı ilçesindeki kafeteryada kendisini Yunanistan'a kaçıracak olan insan tacirleriyle buluştuğu sırada yakalandı. A.İ ile birlikte amcası ve iki insan taciri de yakalandı. Zanlıların üzerinde yüklü miktarda Türk lirası, döviz ve bir tabanca ele geçirildi. İzmir'e getirilen 4 şüpheli, buradaki işlemleri bittikten sonra soruşturmanın yürütüldüğü Alanya'ya getirildi.
Olayla ilgili toplam gözaltı sayısı Arif İ, İsa. İ, Ahmet Y.O, Ahmet G, Mustafa A, Celal T, Yılmaz G, ve Seyfettin A ile birlikte 8’e yükseldi.
Alanya’da çok sayıda döviz bürosu sahipleri ve işadamlarının ‘ucuz dolar alma’ vaadiyle verdiği paraların nerede olduğu ise henüz bilinmiyor. – DHA