Alanyalı gazetecilerden Gündoğmuş çıkarması

Alanyalı gazetecilerden Gündoğmuş çıkarması 2021 Aralık ayında genel kurulunu yaparak güven tazeleyen Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, cemiyet üyelerini

Alanyalı gazetecilerden Gündoğmuş çıkarması
2021 Aralık ayında genel kurulunu yaparak güven tazeleyen Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, cemiyet üyelerini bu hafta sonu da muhteşem bir etkinlikte buluşturdu. Geçen hafta Alanya’nın en güzel coğrafik görsellerine sahip yerleşim birimlerinin başında gelen, Alanya’ya 40 kilometre uzaklıktaki Dim Alacami Mahallesi’nde buluşan AGC üyeleri, bu hafta da Antalya’nın kuzeydeki ilçelerinden Gündoğmuş’taydı.
AGC ÜYELERİNE GÜVEN EŞLİK ETTİ
Dünyaca ünlü Uçansu Şelalesi, Gündoğmuş merkez, Bayraktepe ve Gelesandıra’yı ziyaret eden AGC üyeleri aileleriyle yine keyifli bir hafta sonu yaşadı. Gündoğmuş’un Köprülü Mahallesi’nde, CHP’nin Alanya’daki sembol isimlerinden Yeminli Mali Müşavir Mevlüt Güven’in merhume eşi adına yaptırdığı Ayşe Güven İlköğretim Okulu bahçesinde kahvaltı yapan AGC üyelerine, Mevlüt Güven de eşlik etti. Güven, hayırseveri olduğu okula kitap bağışında bulundu.
ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR
AGC üyeleri daha sonra Gündoğmuş merkezdeki meydanda, kentin yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Gündoğmuş Gazetesi sahibi Mesut Uygur başta olmak üzere Gündoğmuş Belediyesi yöneticileri ve bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı da olan AGC Başkanı Gaye Coşkun ve AGC üyelerini çiçeklerle karşıladı. Bürokratlar ve siyasiler, Coşkun ve kadın gazetecilere çiçek takdim ettiler.
GÜNDOĞMUŞ’UN TANITILDI
AGC Başkanı Gaye Çoşkun ve üyelerinin Gündoğmuş’a düzenlediği gezi, Gündoğmuş’un tarihi, turistik ve kültürel açıdan tanıtımına katkı sağladı. AGC üyeleri gezi sırasında Gündoğmuş’un önemli alanlarını gezip görme imkanına sahip oldular. Gündoğmuş’un dünyaca ünlü Uçansu Şelalesi başta olmak üzere, Dağdere, Narağacı İpekyolu başlangıcı, Gündoğmuş Bayraktepe, Gündoğmuş Cumhuriyet Meydanı ve son olarakta Gelesendıra bölgesini ziyaret edip notlar tuttular. Gezi sonrası gözlemlerini paylaşan AGC üyeleri yapılan etkinlikten, organizasyondan dolayı teşekkür edip ve Gündoğmuş’un güzelliklerine hayran kaldıklarını söyleyip ilçeden ayrıldılar.
“ÇOŞKUN” TEŞEKKÜR ETTİ
Meydandaki karşılama töreninin ardından Uçansu Şelalesi’ne giderek burada eriyen kar sularıyla beslenen şelalede hem fotoğraf çektiren hem de keyifli saatler yaşayan AGC Başkanı Gaye Coşkun öncülüğündeki üyeler, son olarak Gündoğmuş’un coğrafik güzellikleriyle ünlü Gelesandıra bölgesinde kar üzerinde düzenlenen sucuk ekmek partisine katıldı. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Gündoğmuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Uygur’a, Gündoğmuş Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gülen’e, Gündoğmuş İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya’ya, Gündoğmuş CHP İlçe Başkanı Mehmet Türker Eren’e, Gündoğmuş MHP ilçe Başkanı Hüseyin Kıldan’a Gündoğmuş ASAT Şube Müdürü Göksel Öker’e, Gündoğmuş Esnaf Odası Başkanı Sultan Çetin’e, yöre halkına ve yöneticilere teşekkür eden AGC Başkanı Gaye Coşkun, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte AGC üyelerini birleştirici ve kaynaştırıcı etkinliklere devam edeceklerini kaydetti.