Alanyaspor ismi o caddeye verildi

Gündoğmuş Belediyesi'nin ocak ayı meclis toplantısında Süper Lig'de mücadele eden Alanyaspor'un isminin bir caddeye verilmesi kararlaştırdı



Gündoğmuş Belediyesi’nin ocak ayı meclis toplantısında Süper Lig’de mücadele eden Alanyaspor’un isminin bir caddeye verilmesi kararlaştırdı. Meclise öneriyi AK Partili Meclis Üyesi Süleyman Yılmaz getirdi. MHP’li Meclis Üyesi Süleyman Çelik ise “Gündoğmuş’un değerlerinden bir isim olsun. Köprülülü Murat Çavuş’un ismi verilsin” diyerek yeni bir öneri meclise sundu.  Yapılan oylamada 1 ret, 7 kabul oyu ile karar meclisten oy çokluğu ile 'Alanyaspor' ismi geçti. Böylecelikle Gündoğmuş'ta Özügür Mahallesi’ndeki bir yola ‘Alanyaspor Caddesi’ ismi verilmiş oldu.



YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ

Gündoğmuş Beleldiye Başkanı Mehmet Özeren, gazetemize yaptığı açıklamada "Halk arasında konusu geçen Cumhuriyet caddesinin isminin değiştirilmediğini ve iddaların tamamen asılsız olduğunu söyledi. Meclis kararıyla onaylanan caddenin Özgür mahallesinde bulunan eskiden Alanya caddesi olarak bilinen  ara bir yol olduğunu ve o caddenin vatandaşlar tarafından yürüyüş yolu olarak kullanıldığını belirtti."
AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşi olan Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu arayarak bilgi alış verişinde bulundu. Çavuşoğlu'nun yapılan bu jeste karşılık ilerleyen günlerde Gündoğmuş'a Alanya spor takımıyla gelerek dostluk maçı yapmak istediklerini ve Alanyaspor Caddesinde hatıra fotoğrafı çektirmek istediklerini başkan Özeren'e iletti.