Ali Gülen'e iade-i itibar

Ali Gülen'e iade-i itibar İçişleri Bakanlığı, 30 Büyükşehir'de koordinatörleri kaldırmış ve bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 19 ilçesinde olduğu gibi Gündoğmuş Koordinatörü Ali Gülen'in d

Ali Gülen’e iade-i itibar

İçişleri Bakanlığı, 30 Büyükşehir’de koordinatörleri kaldırmış ve bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 19 ilçesinde olduğu gibi Gündoğmuş Koordinatörü Ali Gülen’in de görevine son verilmişti.
Aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis Üyesi olan Ali Gülen’in koordinatörlük görevinden alınmasının ardından Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Gülen’e yeni bir görev verdi. Özeren, Gülen’i belediye başkan yardımcısı görevine getirdi.
Gülen ile birlikte bir açıklama yapan Özeren, “Belediye Meclisi Üyemiz Ali Gülen, Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Koordinatörü olarak görev yapmaktaydı. Koordinatörlük birimleri Bakanlık kararı ile kaldırıldığı için Ali Gülen'in de koordinatörlük görevi son bulmuştu. Değerli meclis üyemiz Ali Gülen'i Belediye Başkan Yardımcısı görevine atayarak hizmetlerine ara vermemesini rica ettik. Ali Abi’ye yeni görevinde başarılar diler, birlik ve beraberliğimizin kıyamete kadar sürmesini temenni ederim” dedi.