Altyapı nerede?

Altyapı nerede? Geçtiğimiz günlerde Antalya'yı etkisi altına alan aşırı yağışlardan Gündoğmuş da nasibini aldı

Altyapı nerede?

Geçtiğimiz günlerde Antalya’yı etkisi altına alan aşırı yağışlardan Gündoğmuş da nasibini aldı. Gündoğmuş Belediyesi Arıcılık – Hatıra Eşya ve Kent Müzesi’ni lağım suları bastı. Yerel seçimler öncesi Belediye Başkanı Özeren, ilçenin bütün alt yapı işlerinin tamamlandığını söylemişti. Ancak aşırı yağan ilk yağmurlarla birlikte lağım suyu müzeye doldu. 


Hani altyapı tamamdı?

Geçtiğimiz günlerde Antalya’yı etkisi altına alan aşırı yağışlardan Gündoğmuş da nasibini aldı. Bir çok ilçede ev, işyeri ve tarım alanları yağmur sularının oluşturduğu sel basarken Gündoğmuş’ta da Gündoğmuş Belediyesi Arıcılık – Hatıra Eşya ve Kent Müzesi’ni lağım suları bastı.
31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Alanya Posta TV’de Gaye Coşkun’un programına katılan Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, ilçenin bütün alt yapı işlerinin tamamlandığını söylemişti. Ancak aşırı yağan ilk yağmurlarla birlikte lağım suyu müzeye doldu. Düğün salonundan müzeye dönüştürülen binanın boş olması ve herhangi bir eserin bulunmaması nedeniyle fazla zarar oluşmadı! Su baskınında sadece sunta dolaplar zarar gördü. Baskın su belediye ekiplerince çıkartılarak bina temizlendi.
İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuğba Varol’un ilçeyi ziyareti sırasında partililer ve vatandaşlarla müzeyi gezmek istemiş ama bir belediye çalışanı tarafından ‘Belediyeden izin kâğıdı getirmelisiniz’ diye girişi engellenmişti. – Mesut Uygur