Sorun kalmadı

Sorun kalmadı Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Kurulu gerçekleşti

Sorun kalmadı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Kurulu gerçekleşti. Toplantıya Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ASAT'ın Büyükşehir Yasasıyla müthiş bir büyüme içerisine giren kurum olduğunu söyledi. Türel, Antalya'nın altyapı sorununu da tamamen çözmüş bir şehir olduğunu bildirdi.

Altyapı sorunu tamamen çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Kurulu gerçekleşti. Toplantıya Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de katıldı. Bütçe kesin hesabıyla ilgili görüşlerini aktaran ve meclis üyelerinin görüşlerine yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ASAT'ın Büyükşehir Yasasıyla müthiş bir büyüme içerisine giren kurum olduğunu söyledi. Antalya'da 2013 senesinde 2033 metrekareye hizmet verilirken, bir anda 20 bin 723 kilometrekareye çıkan hizmet alanına sahip olunduğuna dikkati çeken Başkan Türel, “Nüfus 1 milyon 160 binden 2 milyon 222 bine çıkmış. Hizmet verilen mahalle sayısı 226'dan 912'ye çıkmış. Abone sayımız da 512 binden 1 milyona yakın bir noktaya gelmiş. Ve bugün itibariyle 1 milyon 214 bine de ulaşan bir abone sayısını konuşur hale gelmişiz. ASAT tüm bu ağır yüke rağmen abone devirlerinden tutun yapılması gereken yatırımlara kadar bu büyüyen ihtiyaca en güzel şekilde cevap verdi" dedi.
Menderes Türel, Antalya'nın hem meskenlerde hem de ticarethanelerde vatandaşa en uygun su tarifesini kullandıran 3 şehirden biri olduğunu açıkladı. Türel, suyu en ucuz kullanan şehirlerden olan Antalya'nın altyapı sorununu da tamamen çözmüş bir şehir olduğunu bildirdi. – DHA