Muhittin Böcek önde

Muhittin Böcek önde ORC Araştırma şirketi, Antalya yerel seçim anketi sonuçlarını son dakika olarak açıkladı

Muhittin Böcek önde

ORC Araştırma şirketi, Antalya yerel seçim anketi sonuçlarını son dakika olarak açıkladı. ORC'nin 17-31 Ocak tarihleri arasında Antalya için yaptığı yerel seçim anketinde CHP’nin adayı Muhittin Böcek % 40,5, AK Parti'nin adayı Menderes Türel % 38.7 oranında oy aldı. Ankette kararsız % 18.4 ve diğer partiler % 2,4 olarak açıklandı. 

Anketlerde Muhittin Böcek önde gidiyor!

ORC Araştırma şirketi, Antalya yerel seçim anketi sonuçlarını son dakika olarak açıkladı. Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti adayı Menderes M. Tevfik Türel seçimlerde % 36.4 oy alarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştu. Türkiye 31 Mart 2019’da yerel seçimler için sandık başına gidecek. AK Parti ve MHP adayı Menderes Türel ile CHP ve İYİ Parti'nin adayı Muhittin Böcek arasında geçmesi beklenen Antalya'daki belediye seçim yarışında son durum anketlerle ortaya çıkıyor.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi ORC Araştırma, seçimlere ilişkin anket sonuçlarını açıkladı. ORC'nin 17-31 Ocak tarihleri arasında Antalya için yaptığı yerel seçim Antalya Büyükşehir Belediyesi anket sonuçları:
CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek % 40,5
AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel % 38.7
Kararsız % 18.4
Diğer % 2,4