ASAT'tan yanıt geldi

ASAT'tan yanıt geldi İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin'in çeşmeden şişelere su dolduran kadınların fotoğrafını sosyal medyadan 'Taşıma suyla değirmen dönmez, taşıma suyla hizmet d

ASAT’tan yanıt geldi

İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin’in çeşmeden şişelere su dolduran kadınların fotoğrafını sosyal medyadan “Taşıma suyla değirmen dönmez, taşıma suyla hizmet de olmaz. Evinin çeşmesinden suyunun akması herkesin hakkı, en çok da Gündoğmuşlunun. Zengin su kaynaklarının olduğu ilçemizde hemşerilerimizin Kerbelası sona erecek. Gündoğmuş İYİ olacak, gelin gönüllerimizi birleştirelim” notuyla paylaşmıştı.
Çetin’in Gündoğmuş Gazetesi’nde yer verilen haberine ASAT Genel Müdürlüğü’nden yanıt geldi. Çetin’in açıklamasının gerçeği yansıtmadığı ifade edilen açıklamada “Fotoğraflarda gösterilen mahalle çeşmesi İlçemiz Güneyyaka Mahallemizde olup, içme suyu depomuzdan artan ‘Tahliye Suyu’dur. Mahallelerimizde de her evde içme suyu bulunmaktadır. Dolayısıyla algı amaçlı hazırlanan bu görüntü ve ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır.
Yüksek standartlarda hizmet veren, su yönetiminde insanı ve çevreyi esas alan ASAT Genel Müdürlüğü ve bağlı şube müdürlüklerini siyasi atmosfer içerisine çekerek, asılsız bilgi verilmesini hayretle karşılıyor şiddetle kınıyoruz.
ASAT Genel Müdürlüğü İlçemize bağlı 29 adet mahallemizde tüm vatandaşlarımıza hiçbir siyasi ayırımcılık yapmadan hizmet vermektedir. Ayrıca, gerek Gündoğmuş Şube Müdürlüğümüze, gerekse ALO ASAT 185 Çağrı Merkezimiz veya 0530 676 67 67 numaralı ASAT WhatsApp İhbar Hattımıza gelen tüm çağrılara mesafe ve zaman gözetmeksizin cevap verilmekte ve en kısa süre içerisinde müdahale edilmektedir” denildi. – Vedat Uygur