Özeren'den müjde

Özeren'den müjde Gündoğmuş Belediyesi, kendi öz kaynakları ile araç filosuna bir kepçe ekledi

Özeren’den müjde

Gündoğmuş Belediyesi, kendi öz kaynakları ile araç filosuna bir kepçe ekledi. Belediye Başkanı Mehmet Özeren, ilçe hakkına haberi duyurarak asfalt aracı ve silindirin de alınmasının ardından asfalt filosunu tamamlayacaklarını belirtti. Ayrıca Özeren, her Cuma halk günü yapmaya başladıklarını da duyurdu.

Asfalt filosuna doğru

Gündoğmuş Belediyesi, kendi öz kaynakları ile araç filosuna bir kepçe ekledi. Belediye Başkanı Mehmet Özeren, ilçe hakkına haberi duyurarak asfalt aracı ve silindirin de alınmasının ardından asfalt filosunu tamamlayacaklarını belirtti.
Özeren, şu ifadelerde bulundu: “Bir insanı, üzülünce üzülen, sevinince sevinen dostlarının olması ne güzel. Hüzünlü bir resmimi görünce birçok dost ve kardeşim derdimle dertlenmeye çalıştı. O zaman sevincimi de paylaşayım da bizi sevenler sevinsin. Biz, aracımızın birisi arıza yapsa üzülür, kendimize dert ederiz. ‘Gazipaşa Belediye Başkanı, 2000 m2 kilitli taş göndermiş’ deseler, seviniriz. Bugün öz kaynaklarımızla yeni bir kepçe aldık. İnşallah asfalt aracı ve silindir de aldığımız zaman asfalt filomuza tamamlanmış olacak. Hayırlı olsun Gündoğmuş. Hayırlı olsun can dostlarım, sizleri çok seviyorum.” – Dursun Kayacı