Aydın'dan mahalle turu

Aydın'dan mahalle turu AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Gündoğmuş'u ziyaret etti

Aydın’dan mahalle turu

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Gündoğmuş’u ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatı’nın toplantısına katılan Aydın, daha sonra mahalleleri de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın, Özeren ve beraberindekilerle mahallelerdeki belediyenin çalışmalarını da inceledi.

Aydın’dan mahalle
mahalle ziyaretler



AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Gündoğmuş’u ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatı’nın toplantısına katılan Aydın, daha sonra mahalleleri de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe teşkilatında partililerle yerel seçim süreci üzerine istişarelerde bulunan Aydın, Gündoğmuş’ta olduğu gibi AK Partili belediyelerin devamını ve diğer partili belediyelerin de AK Partili olması için çalışacaklarını ifade etti. Gündoğmuş’ta belediyenin AK Parti’de kalması için tüm partililerin ellerinden gelen çalışmayı göstermesi gerektiğini belirten Aydın, aday belirleme sürecinde partililerin ve vatandaşların temayüllerinin de önemli olduğunu aktardı.
Aydın, ilçe teşkilatında toplantının ardından Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gülen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Arslan ve partililerle birlikte mahalleleri ziyaret etti. Ortakonuş, Umutlu, Köprülü, Narağacı, Çayırözü mahallerinde vatandaşlarla buluşup sohbet eden Aydın, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi. Aydın, Özeren ve beraberindekilerle mahallelerdeki belediyenin çalışmalarını da inceledi. – Hakan Er