BAHÇELİ OLDUĞUNDAN MÜTEVELLİT HER YERİ ÇİÇEK BAHÇESİ SANIYOR

BAHÇELİ OLDUĞUNDAN MÜTEVELLİT HER YERİ ÇİÇEK BAHÇESİ SANIYOR Türkiye bölünme,parçalanma değil haritadan silinme tehlikesi  ile karşı karşıyadır

BAHÇELİ OLDUĞUNDAN MÜTEVELLİT HER YERİ ÇİÇEK BAHÇESİ SANIYOR

Türkiye bölünme,parçalanma değil haritadan silinme tehlikesi  ile karşı karşıyadır..İşte bu Türkiye’yi haritadan silip Anadolu topraklarını ikinci Endülüs haline getirmek isteyenler Türkiye’yi bir mozaik olarak tanımlarlar,çünkü mozaik kolayca dağılır.Türkiye’deki siyaset erbabları kâfirlerin ürettiği ‘’Türkiye mozaiktir.’’sloganına ne kadar yakın söylemler üretirlerse kendilerine o kadar çok alan açılacağını çok iyi biliyorlar.İsmet Özel’in dediği gibi kâfirlere Türk düşmanı olduğunu ispat edemezsen Türk siyasî hayatında ufacık bir yer bile edinemezsin.Bunun en güzel örneği rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’dur. %1 civarında oy almasına rağmen gerçek anlamda milletin adamı olduğu için dünya sistemi rahmetliye tahammül edemedi. Türkiye’yi, dünya sisteminin işleyişine tam olarak uygun hale getirmek için başkanlık sistemine geçirmeyi planlayan kâfirler eğer başkanlık sistemine geçildiğinde Türk siyasî hayatının kirli yapısı içerisinde başkan olabilecek yegane adam rahmetli Yazıcıoğlu kaldığı için O’nu helikopter kazası süsü verdikleri bir suikasta kurban ettiler.

İşte her hangi bir suikasta kurban gitmek istemeyip siyasette kendisine yer açılmasını isteyenler ‘’Türkiye mozaiktir.’’ sloganıyla birebir aynı olmasa da aynı manayı muhtevi sloganlar ürettiler. Mesela Mehmet Ağar ‘’Türkiye bir aşuredir.’’ dedi. Erkan Mumcu da Türkiye’nin heterojenliğine atıfta bulunmakta  gecikmeyerek ‘’Türkiye bir şerbettir.’’ dedi. Malumunuz üzere her iki sloganda Türkiye’nin homojen bir yapıya sahip olmadığını peşinen kabul eden, tam da kâfirlerin hoşuna gideceği türden sloganlardır. İşte tam da bu noktada Bahçeli boş durur mu O da mozaik dese merhum lideri ‘’Ne mozaiği ulan!’’ demesiyle meşhur bir siyasetçi olduğu için MHP tabanından tepki çekeceğini bildiği ve şerbet gibi aşure gibi bir başka heterojen yiyecek veya içeceği tercih etse komik duruma düşme ihimali olduğunu da göz önünde bulundurduğu için o dönemki   danışmanı Gürcan Dağdaş’ın aklı evvelliğiyle  ‘’Türkiye farklı renklerde,boylarda,kokularda çiçeklerden oluşan bir çiçek bahçesidir.’’ deyiverdi. ‘’Türkiye bir çiçek bahçesidir.’’ sloganının ilhamını memleketinin  Osmaniye’nin Bahçe ilçesi olmasından mı aldı bilinmez ama bu slogan sayesinde hem Türk siyasetinde  ipleri ellerinde bulunduranların gözüne girmiş oldu hem de tabanını küstürmemiş oldu.Daha öncede ‘’Onurlu AB üyeliği’’ tezini ortaya atan Bahçeli tabanını küstürmeden dünya sisteminin gözüne girmekte pek mahir birisi.

Bu minvalde rahmetlinin iyi niyetinden şüphe etmediğim için ayrı bir başlıkta incelemeyi uygun gördüğüm sloganda maalesef Yazıcıoğlu’nun ortaya attığı ‘’Biz aynı kilimin desenleriyiz’’ sloganıdır. Bu slogana ise en güzel cevabı İsmet Özel ‘’ Desen değil desinatörüz.’’ diyerek  vermiştir. Rahmetlinin aziz hatırasına halel getirmemek için İsmet Özel’in bu veciz cevabıyla iktifa ediyorum.

Eğer bir siyasî lider ‘’Türk’’ sıfatını hak etmek istiyorsa kâfirlerin her türlü telkinini reddedip İstiklâl Marşı Derneği’nin diline doladığını diline dolayarak  "İstiklâl Harbi öncesinde yağmalanması başarılamayan Türk toprakları, bugün bu tehlikeye maruz bırakılmış haldedir. Bunun da en parlak sloganı Türkiye'nin bir mozaik olduğu sloganıdır. Türkiye bir mozaik mi yoksa bir beton kütle mi? Türkiye şayet bir mozaikse bir fiskede dağılır. Ama Türkiye bir beton kütleyse ona çarpanın her yeri acır. Bizim bir beton blok olmamız ancak, ‘burada sadece Türk'ün sözü geçer, Türk ise Müslüman'dan başkası değildir' sözünün kaziye-i muhkeme olmasıyla mümkündür." demelidir.