Bakan ile ulaşım yatırımını görüştüler

Bakan ile ulaşım yatırımını görüştüler AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik yeni bakanları ziyaret ettiler

Bakan ile ulaşım
yatırımını görüştüler

AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik yeni bakanları ziyaret ettiler. AK Partililer, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
AK Partili vekiller Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı da AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile birlikte ziyaret ettiler. Bakanın makamında gerçekleştirilen ziyarette Antalya ulaşımıyla ilgili yatırımları ve çalışmaları değerlendirdiler.
Ziyaretler sonrası açıklama yapan Ak Parti Antalya Milletvekilleri hep beraber Antalya için çalıştıklarını ifade ederek, “Yeni atanan bakanlarımıza hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de sevdamız Antalya'yı konuştuk. Güzel Antalya'yı seviyoruz ve ekip olarak hizmetleri yatırımları projeleri takip ediyoruz.” dedi. Ak Parti Milletvekilleri Antalya için gerekli tüm yatırım ve projeleri ekip ruhu ile takip ettiklerini ve Antalya'nın marka değerini daha üst seviyelere çıkaracaklarını ifade ettiler.