Ballar şifa olsun

Ballar şifa olsun Sağlığına kavuşan Böcek için ilçelerden videolu mesaj geldi

Ballar şifa olsun

Sağlığına kavuşan Böcek için ilçelerden videolu mesaj geldi. Hazırlanan videoda Gündoğmuş’tan arıcılık ile uğraşan Serinkaya Mahalle Muhtarı Nadir Şahin, Başkan Böcek’e “Ballar size şifa olsun” diye seslendi.

Böcek’e ilçelerden mesaj

Korona virüs nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için geçmiş olsun videosu hazırlandı. ‘Antalya Tek Yürek, Seni bekliyoruz Muhittin Böcek’ sloganıyla sosyal medyada paylaşılan videoda Antalya’nın ilçelerinde yaşayan vatandaşlar Böcek’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Uzun süredir Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine devam edilen  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 106 gün sonra ilk kez tek başına kamera karşısına geçip Antalyalıları selamlamıştı. Böcek’in kamera karşısındaki açıklamalarının ardından Antalya’nın ilçelerinde yaşayan vatandaşlar da geçmiş olsun dileklerini iletti. Hazırlanan videoda Gündoğmuş’tan da geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Gündoğmuş’ta arıcılık ile uğraşan Serinkaya Mahalle Muhtarı Nadir Şahin,  videoda “Başkanımız geçmiş olsun, bu ballar size şifa olsun. Gündoğmuş selam olsun” dedi.  – Hasan Özmen