Başkan Küçükkuru Partisinden istifa etti

Başkan Küçükkuru Partisinden istifa etti Antalya'nın İbradı ilçesi Belediye Başkanı olan Serkan Küçükkuru, Memleket Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı

Başkan Küçükkuru Partisinden istifa etti

Antalya’nın İbradı ilçesi Belediye Başkanı olan Serkan Küçükkuru, Memleket Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı.

İki dönemdir İbradı ilçesinde Belediye başkanlığı yapan Serkan Küçükkuru, Memleket Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı. Konuya ilişkin kamuoyuna bilgi veren başkan Küçükkuru açıklamasında, “İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, Memleket Partisi’ndeki görevinden ve üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Başkan Küçükkuru, “Bugün itibarıyla Memleket Partisi’ndeki görevimden ve üyeliğimden istifa ediyorum. Teşşekkür ederim” dedi.

DAHA ÖNCEDE CHP’den İSTİFA ETMİŞTİ

2019 yerel seçimlerinde CHP’den İbradı belediye başkanı seçilen ve 34 yıl sonra CHP bayrağını İbradı’a diktiklerini söylemişti. Serkan Küçükkuru bir süre sonra yaptığı yazılı bir açıklama ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun defalarca Antalya’ya geldiğini ancak kendilerini hiç ziyaret etmediğini ileri sürmüştü.

AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDEYDİ

"Sonra 'Kırsaldan neden oy alamıyoruz?' diye yakınıyoruz. Genel Başkan ve etrafındakiler tabanın sesini duymamaktadır. Her hafta bir gaf yapmakta, etkin muhalefet yapmak yerine AK Parti Genel Başkanı'nın gündem değiştirmek için ortaya attığı laflara cevap vermeyi tercih edip kendi iktidar programını halka anlatmak yerine kısır bir döngüde siyaset yapmaktadır."

Kendisinin durumdan rahatsız olduğunu ifade eden Küçükkuru, bu nedenle partisinden istifa ettiğini bildirdi.

CHP tabanı ile ilgili herhangi bir sorununun olmadığının altını çizen Küçükkuru, "Bizim derdimiz Genel Başkan'la. Daha etkin siyaset yapacağına inandığım Muharrem İnce'nin başlattığı hareketle kuracağımız partide mücadele edeceğim." ifadesini kullanmıştı. Haber Merkezi