Başkan Özeren'den Gaziantep çıkarması

Antalya'dan 202 kişilik kafile, 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında Gaziantep'i ziyaret etti



Antalya’dan 202 kişilik kafile, 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında Gaziantep'i ziyaret etti. Kafileyle birlikte Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de ziyarette bulundu. Özeren, Gaziantep’te yaşayan Gündoğmuşlularla da bir araya geldi.



Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu'nun hazırladığı 'Gönül Köprüsü' projesi kapsamında Antalya'dan 202 kişilik kafile Gaziantep'e gitti. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti Antalya İl Başkanlığı'nın desteklediği geziye Ak Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, dernek ve oda başkanları, siyasetçiler ve gazeteciler katıldı. Özel uçakla Gaziantep'e gelen kafileyi havalimanında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin çiçeklerle karşıladı. Halk oyunları ekibi ve davul zurna eşliğindeki karşılamada, dostluk havası esti.


Gönül Köprüsü kafilesi ardından Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın ev sahipliğinde Gaziantep sofrasının eşsiz yiyecekleriyle kahvaltı yaptı. Kafile daha sonra dünyanın en önemli müzeleri arasında gösterilen Zeugma Mozaik Müzesi'ni gezdi. Müzede en çok 'Çingene Kızı' mozaiği ilgi gördü. Gaziantep'in tarihi mekanlarını da gezen Antalya kafilesi kentte alışveriş yaptı.