Belediye aracı ile eğlence!

Belediye aracı ile eğlence! AK Parti Gündoğmuş Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ali Gülen'in belediyeye ait resmi plakalı araç ile Manavgat'a giderek bir barda alkol alıp eğlendiği görüntüler ortaya ç

Belediye aracı
ile eğlence!

AK Parti Gündoğmuş Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ali Gülen’in belediyeye ait resmi plakalı araç ile Manavgat’a giderek bir barda alkol alıp eğlendiği görüntüler ortaya çıktı.

GÖREVİ BULUNMUYOR
Koordinatörlük görevinin kaldırılmasının ardından Belediye Başkanı Mehmet Özeren tarafından belediye başkan yardımcısı yapılan, AK Parti belediye meclis üyesi ve yeniden adayı Ali Gülen’in şok görüntüleri ortaya çıktı. YSK’nın kararına göre 30 Kasım 2018’da yeniden adaylık için belediye başkan yardımcılığından istifa etmiş olması gereken Ali Gülen’in belediyeye ait 07 JU 011 resmi plakalı araç ile Manavgat’a giderek eğlence mekanlarında alkol alıp eğlendiği iddia edildi.
TÜREL DAHA ÖNCE UYARMIŞ
Ortaya çıkan görüntülerde Gülen’in Manavgat’taki bir barın önüne aracını çekerek mekana girdiği ve pistte kalabalık bir grupla oynadığı gözüküyor. Mekanda gecenin ilerleyen saatlerine kadar kalan Gülen’in alkollü olarak tekrar araca binerek uzaklaştığı iddialar arasında yer alıyor. Gülen’in daha önce de aynı araçla eğlence mekanlarına gittiği ve bu konuda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından uyarıldığı da konuşuluyor. Bu görüntülerin ardından hakkında nasıl bir karar verileceği merak konusu oldu. 

Şok görüntüler
ortaya çıktı!

Geçen yıl mart ayında İçişleri Bakanlığı tarafından 30 Büyükşehir’de koordinatörlüklerin kaldırılması kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Koordinatörlüğü görevine son verilen ancak Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren tarafından belediye başkan yardımcısı olarak görevlendiren Ali Gülen hakkında şok iddialar ortaya atıldı. Aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve adayı olan Gülen’in iddialarla birlikte şok görüntüleri de ortaya çıktı.
Manavgat’a giderek eğlence mekanlarında alkol alıp eğlenen Gülen’in bu ziyaretleri belediyenin 07 JU 011 resmi plakalı aracı ile yaptığı iddia edildi.
BARDA GÖRÜNTÜLENDİ
Son olarak geçen hafta Manavgat’taki Hancı Bar’a giden Gülen’in aynı aracı barın önüne çekerek mekana girip alkol aldıktan sonra pistte kalabalık bir grupla oynadığı görüntülendi. Mekanda gecenin ilerleyen saatlerine kadar kalan Gülen’in alkollü olarak tekrar araca binerek uzaklaştığı iddialar arasında yer alıyor.
Gülen’in mesai dışı görevli olmadığı halde belediyenin resmi plakalı aracını ve yakıtını kullanarak zaman zaman eğlence mekanlarına gittiği ve bu konuda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından uyarıldığı da konuşuluyor.
YSK İSTİFA KARARI VERMİŞTİ
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) yerel seçimde belediye başkan aday adayı ve yeniden meclis üyesi olmak isteyen belediye başkan yardımcılarının da 30 Kasım 2018’da görevlerinden istifa etmeleri yönündeki kararı doğrultusunda belediye başkan yardımcısı olarak görevi bulunmaması gereken Gülen’in buna rağmen belediyenin aracını kullanması ve üstelik şahsi işlerini görmesi tepkilere neden oluyor.