Belediyeye geçici işçi alımı yapılacak

  Gündoğmuş Belediyesi geçici işçi alımı ilanı için başvurular 19 Mart 2018 (bugün) sona eriyor

 

Gündoğmuş Belediyesi geçici işçi alımı ilanı için başvurular 19 Mart 2018 (bugün) sona eriyor. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, İl veya Şube Müdürlüğü’nden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilecekler.
Gündoğmuş Belediye Başkanlığı’na, geçici süreli, Gündoğmuş ilçe sınırlarında ikamet eden, ilköğretim mezunu büro işçisi olarak 6 kişi, şoför olarak 3 kişi, , konkasör operatörü olarak 1 kişi alınacak. Başvuran toplam kişi sayısının talep edilen işçi sayısından fazla olması durumunda 27 Mart 2018 tarihinde saat 11.00’de Gündoğmuş Noterliğinde noter kurası yapılacak ve kura çekimi ile talep edilen işçi sayısının 3 katı aday belediye tarafından 6 Nisan 2018 tarihinde saat 09.30’da belediye hizmet binasında mülakat sınavına alınacak.
Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundalar. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dâhil edilecek.