'Ben kimseye söz vermedim'

'Ben kimseye söz vermedim' Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, belediye faaliyetlerini vatandaşlara sosyal medyadan paylaşarak duyurdu

‘Ben kimseye söz vermedim’

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, belediye faaliyetlerini vatandaşlara sosyal medyadan paylaşarak duyurdu. Akyarı Mahallesi’nden gelen talep sonrası yolun betonla kaplanması çalışmalarını paylaşan Özeren’e bir vatandaştan sitemli bir istek geldi. Özcan Kırca adlı vatandaş, “Gündoğmuş Sümeni’ye de çok istediler ama programa alınmadı. Seçimden önce ‘Çimentolar gelecek sözünü aldık’ dendi. Ama maalesef herhangi bir icraat olmadı. Yol yapıldı ama arabalar inip çıkamıyor. Sayın başkanım tekrardan rica ediyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok dua alırsınız. Sonuçta verilmiş bir söz var” dedi.
“Kardeşim ben kimseye söz vermedim. Söz de almadım” diyen Özeren ise “Mahmut abiyle şahsi olarak görüştük. ‘İmkanımıza göre değerlendirelim’ dedim. O yolun o şekilde yapılması bile teşekkürü gerektiren büyük bir nimet. Marifet iltifata tabidir. Allah bile nimete şükredilmezse nimeti devam ettirmiyor. Bu tür yorumların sosyal medyada paylaşılması faydadan çok zarar getirir düşüncesindeyim” şeklinde cevap verdi.
Özeren’in bu cevabı üzerine Kırca ise amacının sadece hizmet isteği olduğunu belirtilen yapılan çalışmalar için Özeren’e teşekkür etti.
Mustafa Kemal Yüksel vatandaş da “Sümeni ve Karain’e 15 trilyonluk gölet yapıldı. Ama yol olmadığı sürece boş bir yatırım oldu. Asfaltı, betonu falan geçtik greyder düzeltse biz ona falan razı olduk. 500 lira mazot gider. Sayın başkanım bizim mahsul yollarda heder oluyor. Allah rızası için bir el atın” diye yazdı. - Vedat Uygur