Binlerce kişiyi bir araya getirdi

Binlerce kişiyi bir araya getirdi Alanya'nın Mahmutseydi Mahalle Muhtarı Resul Bülbül, Ramazan ayının manevi atmosferini mahalle sakinleriyle bir araya gelerek kutlamak amacıyla muhteşem bir iftar yemeği düzenledi.

Binlerce kişiyi bir araya getirdi

Alanya'nın Mahmutseydi Mahalle Muhtarı Resul Bülbül, Ramazan ayının manevi atmosferini mahalle sakinleriyle bir araya gelerek kutlamak amacıyla muhteşem bir iftar yemeği düzenledi.

Muhtar Resul Bülbül'ün öncülüğünde gerçekleşen organizasyona, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Gelecek Partisi yönetiminden siyasi isimler de katılarak, mahalle sakinleriyle birlikte iftar sofrasını paylaştılar. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde, masalar adeta doldu taştı. Bin kişilik katılımın sağlandığı organizasyonda, mahalle halkının yanı sıra parti yöneticileri ve personeller de yer aldı. Birlik ve beraberlik duygularının yoğun yaşandığı bu özel günde, Mahalle Muhtarı Resul Bülbül, katılımcılara hayırlı ramazanlar dileklerini ileterek, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

MUHTAR’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE BİRLİK DUYGUSU PEKİŞTİ

Muhtar Bülbül'ün liderliğinde gerçekleşen bu anlamlı organizasyon, mahalle sakinleri arasında kardeşlik duygularını pekiştirdi. Vatandaşlar, Muhtar Bülbül'e ve organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, benzer etkinliklerin devamını dilediler. Mahmutseydi Mahallesi'nde gerçekleşen iftar yemeği, birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı, manevi atmosferin zirveye ulaştığı bir etkinlik olarak hafızalara kazındı. – Özlem Kaygusuz

Binlerce kişiyi bir araya getirdi