'Birileri konuşsun dursun'

'Birileri konuşsun dursun' Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, ilçeye beton santrali kurulması için çalışmalara başladı

‘Birileri konuşsun dursun'

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, ilçeye beton santrali kurulması için çalışmalara başladı. Özeren, santral inşaatının fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşırken isim vermeden İYİ Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünsal’a yanıt verdi. Özeren, yatırımları eleştiren Ünsal'a "Birilerinin 'Oraya harcayacağın parayı halka dağıt' dediğini duyar gibiyim. Bizim işimiz hizmet. Birileri konuşmaya devam etsin" diyerek yüklendi. 

Özeren’den imalı yanıt

İlçeye kazandırılacak beton santrali hakkında açıklamalar yapan Belediye Başkanı Özeren, İYİ Parti İlçe Başkanı Ünsal’a isim vermeden yanıt verdi.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, ilçeye beton santrali kurulması için çalışmalara başladı. Santralin kurulacağı alanda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Özeren, ilçede olmayan tesisleri kurmak ve üretimi teşvik etmek hedefinde olduklarını söyledi.
Özeren, santral inşaatının fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşırken isim vermeden İYİ Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünsal’a yanıt verdi. Özeren, “Birilerinin 'Oraya harcayacağın parayı halka dağıt' dediğini duyar gibiyim. Desinler varsınlar, ben çok sevinçliyim. İhtiyacı olana devlet yeterince dağıtıyor zaten. Bizim işimiz hizmet. İlçede olmayan tesisleri kurmak, üretimi teşvik etmek, ulaşımı kolaylaştırmak. Birileri konuşmaya devam etsin" dedi.
ÜNSAL NE DEMİŞTİ
Ünsal, ilçeye yapılan göledin yatırım olmaktan çok uzak olduğunu belirterek ona harcanan paranın başka bir iş için harcansa daha kazançlı çıkılacağını söylemiş ve "Gündoğmuş'un, Gündoğmuşlunun menfaatleri korunsun, daha titiz davranılsın. Yanlışlar varsa düzeltilsin. İlgili ve yetkililer, yaptıkları ile ilgili bilgileri vatandaşla paylaşsın. Daha şeffaf olunsun” demişti. - Mesut Uygur