BİRİNCİYİZ

Ödüllü yarışmaya davet Ufka Yolculuk Gündoğmuş Temsilcisi Bayram Ali Üreyen, 'Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları' için Gündoğmuş'taki öğrencilere çağrıda bulundu

Ödüllü yarışmaya davet



Ufka Yolculuk Gündoğmuş Temsilcisi Bayram Ali Üreyen, ‘Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları’ için Gündoğmuş’taki öğrencilere çağrıda bulundu. Yarışmaya katılımın her geçen gün arttığını belirten Üreyen, dereceye girenlere genel ödüllerin dışından Gündoğmuşlu öğrencilere özel ödüllerin de verileceğini söyledi.

Ufka Yolculuk Gündoğmuş Temsilcisi Bayram Ali Üreyen, Server Gençlik ve Spor Kulübü’nün “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” çerçevesinde uluslararası gerçekleştirdiği ve 7’sinden 70’ine katılım fırsatı veren “Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları” için Gündoğmuş’ta hazırlıklarını sürdürüyor.


“Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” parolasıyla bu yıl 6’ncısı düzenlenen bilgi ve kültür yarışması başvurularının ilçede daha da artması için çalışan Üreyen, bütün öğrencileri yarışmaya davet etti.
Ufka Yolculuk Gündoğmuş Temsilcisi Bayram Ali Üreyen, şunları söyledi:
“Gündoğmuş’taki öğrencilere ‘Ufka Yolculuk’ yarışmasına öğrencilerin katılmasını istedik. Ancak kitapların pahalı olması nedeniyle talep olmamıştı. Biz de sponsorlar bularak 230 öğrenciye kitapları dağıttık. Öğrenciler istekli bir şekilde sınava çalışıyor. Bu sayede ‘Ailemle Okuyorum’ projesine de katkı sağlıyoruz. Merkez ve mahallelerdeki okullara kitap dağıtımını gerçekleştirdik. Yarışmaya ilgi giderek arttı. Şuanda Antalya’nın ilçeleri arasında nüfusa oran olarak yüzde 23 ile Gündoğmuş ilk sırada.


Yarışma kayıtlar 4 Mart 2018’te sona erecek. 8 Nisan 2018 tarihinde yazılı sınav olacak. Biz öğrencilerle ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde sınava hazırlanacağız. Yarışmadaki ödüller dışında biz Gündoğmuş Temsilciliği olarak bizler ilçedeki öğrencilere çeyrek altın, bisiklet, eşofman, kitap gibi çeşitli hediyeler takdim edeceğiz. Öğrencileri elektronik ortamdan çekip kitap okumaya yönlendirmek, okuma sevincini kazandırmak istiyoruz” – Vedat Uygur