Birlik fesih kararı alacak!

Birlik fesih kararı alacak! Mülkiyeti belediyeye ait bal paketleme tesisinin tahliyesi ile gündemde olan Gündoğmuş Bal Üreticileri Birliği, genel kurul toplantısı yaparak birliğin fesih konusunu görüş

Birlik fesih kararı alacak!


Mülkiyeti belediyeye ait bal paketleme tesisinin tahliyesi ile gündemde olan Gündoğmuş Bal Üreticileri Birliği, genel kurul toplantısı yaparak birliğin fesih konusunu görüşecek.


Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren’in, Mehmet Türker Eren’in CHP İlçe Başkanı seçildiği gün mülkiyeti belediyeye ait bal paketleme tesisinin tahliyesi için noter aracılığı ihtarname göndermesi ile gündeme gelen Gündoğmuş Bal Üreticileri Birliği, genel kurula gidiyor.
Gündoğmuş Bal Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Türker Eren, birliğin genel kurul toplantısının 21 Şubat Cuma günü saat 10.00’da Gündoğmuş Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirileceğini söyledi. Genel kurulda 2019 yılı bilanço, gelir-gider tablosu, yönetim ve denetim kurulları raporlarının okunması ve ibrazı ele alınacak. 2020 yılı tahmini bütçenin görüşülüp çalışma programının oylanacağı toplantıda üye aidatları tespit edilip üyelik aidatlarını ödemeyen üyeler için yönetim kuruluna avukat yolu ile tahsilat yapma yetkisi verilmesi de gündeme gelecek.
Öte yandan paketleme tesisi Gündoğmuş Belediyesi tarafından elinden alınan birlik için fesih konusunun görüşülmesi ve yönetim kuruluna yetki verilmesi gündemin en kritik maddesi olarak yer alıyor. – Hasan Özmen