Birlik yürüyüşü

Birlik yürüyüşü '15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri kapsamında Gündoğmuş'ta yürüyüş düzenlendi

Birlik yürüyüşü

‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında Gündoğmuş’ta yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Yapılan konuşmandan sonra da ‘Demokrasi Nöbeti’ tutuldu.



Darbelere karşı birlik yürüyüşü

‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında Gündoğmuş’ta yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Gündoğmuş Kaymakamı Nursel Karahan, Belediye Başkanı Mehmet Özeren, siyasiler, jandarma ve polis ekipleri ile vatandaşlar katıldı. Yürüyüşün sonunda Cumhuriyet Meydanı’nda şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra günün anlam ve önemine ilişkin Kaymakam Karahan ve Belediye Başkanı Özeren birer konuşma yaptılar. Konuşmanın ardından Demokrasi Nöbeti tutuldu. Ayrıca 15 Temmuz konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında birinci gelenlere ödülleri verildi.