Birlikte atlatacağız 

Birlikte atlatacağız  Deprem bölgesine yardımlar devam ederken Gündoğmuş CHP İlçe Örgütü olarak yardımda bulunmak için gerekli toplantı ve çalışmaları yapmak için yönetim ile birlikte acil bir toplantı yaptıklarını belirten CHP Gündoğmuş İlçe Başkanı Mehmet Türker Eren, vatandaşları bilgilendirmek açısından açıklamada bulundu.

Birlikte atlatacağız 

Deprem bölgesine yardımlar devam ederken Gündoğmuş CHP İlçe Örgütü olarak yardımda bulunmak için gerekli toplantı ve çalışmaları yapmak için yönetim ile birlikte acil bir toplantı yaptıklarını belirten CHP Gündoğmuş İlçe Başkanı Mehmet Türker Eren, vatandaşları bilgilendirmek açısından açıklamada bulundu.

BU FELAKETİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

“Bize gelen taleplerin içinde en çok ihtiyaç listesi üzerinden bir liste oluşturduk. Yardım etmek isteyen vatandaşlarımıza açıkladığımız liste üzerinden yardımda bulunmaları deprem zedeler için çok daha yararlı ve anlamlı olur. Gündoğmuş İlçe Örgütümüzde Perşembe gününe kadar yardım için gelen malzemeleri toplayıp Cuma günü de belirlenen deprem bölgesine ulaştırmak için yola çıkaracağız.”

ÖNCELİKLİ İHTİYAÇ LİSTESİ

Eren, “Deprem bölgesine yardım göndermek isteyen vatandaşlar için öncelikli malzeme listesini açıkladı.”

Çadır içi soba, Uyku tulumu (yetişkin ve çocuk için), Uzay battaniye, Sentetik içlik (bebek ve çocuk için), Eldiven, Atkı, Bere, Çorap (bebek, yetişkin, çocuk), Polar battaniye, Polar ara katman, Kışlık bot, Kışlık mont (yetişkin, çocuk), Bebek bezi, Mama, Biberon, Hijenik ped, Islak mendil, Sıvı sabun, Tuvalet kağıdı, Havlu, El Feneri, Kalem pil, Kibrit, Kullanılmamış kıyafetler (yetişkin, çocuk). Hasan Özmen

deprem chp