'Söz verdiğimiz gibi yaptık'

'Söz verdiğimiz gibi yaptık' Ekim ayında Gündoğmuş yerine Alanya Belediyesi'nin yol hizmeti yapmasıyla gündeme gelen Köprülü Mahallesi'nde bu kez Gündoğmuş Belediyesi yol yapımına başladı

‘Söz verdiğimiz gibi yaptık’

Ekim ayında Gündoğmuş yerine Alanya Belediyesi’nin yol hizmeti yapmasıyla gündeme gelen Köprülü Mahallesi’nde bu kez Gündoğmuş Belediyesi yol yapımına başladı. Çalışmalardan fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, “Söz verdiğimiz yollardan birini daha yaptık” dedi.

‘Bizim yol ne
zaman yapılacak’



Ekim ayında Gündoğmuş yerine Alanya Belediyesi’nin yol hizmeti yapmasıyla gündeme gelen Köprülü Mahallesi’nde bu kez Gündoğmuş Belediyesi yol yapımına başladı. İş makineleriyle çalışmaların devam ettiği Köprülü’den fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, “Söz verdiğimiz yollardan birini daha yaptık. Bazı dostlar, ‘Bizim yol ne zaman yapılacak?’ diye soracaklar. Enerjimizin ve imkânlarımızın son zerresine kadar, yola devam, hizmete devam” notunu yazdı.
Vatandaşlar sosyal medya üzerinden hizmetler için teşekkür ederken bir yandan da yeni taleplerde bulundular. İlyas Eser Çayırözü’ne, Mustafa Kemal Arslan Ümütlü’ye, Ahmet Edişmen Çaltı’ya yol yapılmasını istedi.
Ercan Kutlu adlı vatandaş ise hizmet için teşekkür ederek “Benim yolu ne zaman yapacaksınız? Birileri mani olacakmış galiba. Onun mu sözü geçiyor sizin mi?” diye soru. Özeren ise “Mâni olacak adama bağlı. Kim o?” diye karşılık verirken Kutlu, “Ali Gülen mani olacakmış” şeklinde yazdı.