Böcek mahalleleri gezdi

Böcek mahalleleri gezdi Seçim çalışmaları kapsamında Gündoğmuş'a gelen CHP Antalya BŞB Başkan Adayı Muhittin Böcek, İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin ve partililer ile birlikte ge

Böcek mahalleleri gezdi

Seçim çalışmaları kapsamında Gündoğmuş’a gelen CHP Antalya BŞB Başkan Adayı Muhittin Böcek, İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin ve partililer ile birlikte geniş katılımlı konvoy eşliğinde mahalle gezileri gerçekleştirdi.
Gündoğmuş Cempaşa Camii’nde kıldığı Cuma namazınının ardından yoğun programının arasına sığdırdığı Ümütlü, Ortakonuş, Eskibağ, Semet, Çaltı, Köprülü, Kayabükü, Ortaköy mahallerinde vatandaşları ziyaret eden Böcek, vatandaşın isteklerini dinledi. Gittiği mahallelerde yoğun ilgi ile karşılaşan Böcek, Köprülü’de kendisini karşılamaya gelen kadınların Kadınlar Günü’nü kutladı.
Köprülü Mahallesi sakinlerinden Süleyman Kurt, Muhittin Böcek’in Konyaaltı Belediye Başkanı iken çok başarılı işlere imza attığının şahidi olduğunu söyleyerek “Böylesine bir kişiye oyunuzu vermekten sakınmayın” dedi. Vatandaşlar da otobüsler konusunda yardım istediler.
Ortaköy Mahallesi’nde de bir süre vatandaşlarla sohbet eden Böcek, bir vatandaşın sorusu üzerine şunları söyledi: “Biz göreve gelirsek insanların sosyal yardımları kesilecek diyorlarmış. Öyle bir şey yok. Tam aksine herkesin ekmeğini, aldığı sosyal yardımları arttırarak devam edeceğiz. Bizde sağ elin verdiğini sol el görmez. Vatandaşlarımızın o konuda içi rahat olsun. Hiç kimsenin aldığı yardım kesilmeyecek”