'Böyle düşünüyorsan cevaba gerek yok!'

'Böyle düşünüyorsan cevaba gerek yok!' Gündoğmuş Belediye Mehmet Özeren, Çaltı Mahallesi'nde devam etmekte olan parke taşı döşeme çalışmaları konusunda sosyal medya aracılığıyla vatandaşları bilgilend

‘Böyle düşünüyorsan
cevaba gerek yok!’

Gündoğmuş Belediye Mehmet Özeren, Çaltı Mahallesi’nde devam etmekte olan parke taşı döşeme çalışmaları konusunda sosyal medya aracılığıyla vatandaşları bilgilendirdi. Çalışmalardan fotoğraf paylaşımının altına yorum yapan bir vatandaş, kolaylıklar dilekten sonra “Köprülü Mahallesi’nde Oluklar ile Erikçiler arası yol çok bozuk. Her köye yardım var, bizim köyü ayırıyorsunuz, yardım fazla yok” diye yazdı. Başkan Özeren ise “Gerçekten böyle düşünüyorsanız cevaba gerek yok” diye yanıt verdi.
Bir başka vatandaş ise “Başkanda hizmet sıkıntısı yok. Başkan ne söz verirse yapar. Ama bazı kişilerde sıkıntı var” diye yazdı. Sitem eden vatandaş ise “Başkanım taa Bedan’a kadar yardım var, elinize sağlık yolları çok güzel. Bizim köyde yol yok doğru dürüst. İsterseniz gidin kendiniz görün. Ben anlamadığım, her taraf yapılıyor, orası öylece duruyor. Köyde hasta olsa orası düzgün olsa Taşatan’dan hemen iniverir Alanya’ya. Ama adam yarım saatte zor çıkıyor Erikçiler’e. Tarla yolu gibi aynı birisi çıkıp da bir şey diyen de yok. Muhtar arkasına düşüp yaptırması lazım” şeklinde devam etti. Özeren ise hiçbir yanıt vermedi.