Bu kadro bir şansı hak ediyor

Bu kadro bir şansı hak ediyor Demirel, ilçenin uzun yıllardır köhneleşmiş yönetim anlayışıyla idare edildiğini belirterek, yeni bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu söyledi. Demirel, "Bu kadro bir şansı hak ediyor" diyerek, Saadet Partisi'nin deneyimli ve genç kadrosuna vurgu yaptı.

Bu kadro bir şansı hak ediyor

Demirel, ilçenin uzun yıllardır köhneleşmiş yönetim anlayışıyla idare edildiğini belirterek, yeni bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu söyledi. Demirel, "Bu kadro bir şansı hak ediyor" diyerek, Saadet Partisi'nin deneyimli ve genç kadrosuna vurgu yaptı.

‘YENİ YÖNETİME İHTİYAÇ VAR ‘

Yıllardır ilçenin köy gibi yönetildiğini ifade eden Saadet Partisi Gündoğmuş İlçe Başkanı Hayri Demirel, yolların hala köy yolları gibi olduğunu ve mahallelerde telefon çekmediğini dile getirdi. Gündoğmuş'un bu durumu hak etmediğini belirten Demirel, "Yıllardır köhneleşmiş zihniyet, körler sağırlar birbirini ağırlar misali geldi geçti. Gündoğmuş bir adım ileriye gitmedi, bu zihniyetle de gitmeyecek. Yeni bir yönetim anlayışına ihtiyacımız var" dedi. Saadet Partisi'nin alanında uzman ve devlet yönetiminde tecrübeli kadrosuyla ilçenin en genç ve donanımlı kadrosuna sahip olduğunu belirten Demirel, Gündoğmuş'un kısır zihniyetten kurtulması için gençlere yol verilmesi gerektiğini ifade etti.

‘TEK AMACIMIZ HİZMET’

Demirel'in yanı sıra Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Özkan ve Meclis Üyesi Adayı Nevzat Karaçomak’da halka seslendi. Özkan, "Sistem partilerinin hepsi aynıdır, al birini vur ötekine. Farklı gönüllerde hepsi aynıdır. Bu sisteme isyan eden, başkaldıran, bu böyle gitmez diyen tek parti Saadet Partisi, tek kadro Saadet Milli Görüş kadrolarıdır" dedi. Karaçomak ise, "Gündoğmuş için tek derdimiz, tek amacımız hizmet. Maddi beklentimiz yok ama manevi beklentimiz çok, o da dua. Sadece sizin yaşam kalitenizi yükseltmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

İŞTE O ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hayri Demirel, “ Yollar hala köy yolu gibi, mahallelerde telefonlar çekmiyor. Hangi çağda yaşıyoruz? Gündoğmuş bunu hak etmiyor. Yıllardır köhneleşmiş zihniyet, körler sağırlar birbirini ağırlar misali geldiler geçtiler. Gündoğmuş bir adım ileriye gitmedi, bu zihniyetle gitmeyecek. Gündoğmuş’a yeni bir yüz, yeni bir soluk, yeni bir bakış açısı gerekli.” Diyerek isyan etti.

‘GÜNDOĞMUŞ İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR‘

Demirel, “Bu böyle gitmez. Saadet Partisi kadrolarıyla alanında uzman, devlet yönetiminde tecrübeli ilçenin en genç, en donanımlı kadrosuna sahip. Gelin, bu gençlere yol verin, ilçemiz kısır zihniyetten kurtulsun, yeni bir yönetim anlayışıyla tanışsın. Yıllardır adım adım istikrarlı bir şekilde çalışmasını sürdüren ilçe başkanı Hayri Demirel, sorunlara hakim belediye başkan adayı Mehmet Özkan ve meclis üyesi kadrosu Gündoğmuş’un çehresini değiştirmeye taliptir. Vizyon sahibi bu genç kadro, Gündoğmuş için büyük bir şanstır.

‘SOSYAL YARDIMLAR KESİLEMEZ’

Sistem partilerinin hepsi aynıdır; al birini vur ötekine. Farklı gönüllerde hepsi aynıdır. Bu sisteme isyan eden, başkaldıran, "bu böyle gitmez, bu böyle olmaz" diyen tek parti Saadet Partisi, tek kadro Saadet Milli Görüş kadrolarıdır. Ayakları yere basan projeleriyle Gündoğmuş’un her sorununa hakim olan bu kadro başa geldiğinde mevcut personeller işinden edilmeyecek, ayrıca yeni iş alanlarıyla da çok istihdam sağlayacak ve işe alımlarda parti ayrımı yapmadan sadece ihtiyaç ve liyakat sahibi kişileri işe alacaktır. "Senin adamın, benim adamım" dönemi bitecektir. Sosyal yardımlar devlet politikasıdır, iktidar partisine ait değildir. Kim gelirse gelsin sosyal yardımlar kesilemez. Sosyal yardım ve destekler artarak devam edecektir.

‘BU ŞEHİR BİZİM EVİMİZ’

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Özkan da yaptığı açıklamada: “Sevgili Gündoğmuş değerli büyüklerimiz, hanımefendiler ve beyefendiler, sizlere burada, sizlerin güvenini ve desteğini kazanmak için aday olduğum siyasi çabalarımdan ve hedeflerimden bahsedeceğim. Bu topraklara hizmet vermek için yıllardır çalışan biri olarak, şimdi de belediye başkanı adayı olarak karşınızdayım. Sizlerin önerilerine, sorunlarınıza ve beklentilerinize kulak vermek için buradayım. Öncelikle, bu şehre olan sevdamı ve bağlılığımı dile getirmek istiyorum. Bu şehirde doğdum, büyüdüm ve hayatımın büyük bir kısmını geçirdim. Bu şehir bizim evimiz, ailemiz gibi! Ve evimize hizmet etmek için buradayım. Vizyonum, şehrimizi ve yaşayanlarını geleceğe taşımak, gelişmeyi ve değişimi sağlamak üzerine odaklanmış durumdadır. Sürdürülebilir bir kalkınma, katılımcı bir yönetim anlayışı ve şeffaflığı benimsemeyi hedefliyorum. Her bir kişinin fikrine, talebine ve şikayetine önem vermek istiyorum.

‘HER ALANDA PROJEMİZ VAR’

Eğitim, ekonomi, sağlık, çevre gibi her alanda projelerimiz var. Eğitimde, gençlerimizin geleceğe hazırlanması için okul binalarının modernizasyonu, teknolojik altyapının geliştirilmesi ve mesleki eğitim programlarının desteklenmesi gibi çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Ekonomide, yerli üretimi destekleyerek işsizlik oranını azaltacağız ve girişimciliği teşvik edeceğiz. Sağlıkta, şehir hastanesi gibi modern sağlık tesisleri ile sağlık hizmetlerinin yaygınlaşmasını ve erişilebilir olmasını hedefliyoruz. Aynı zamanda çevreye olan duyarlılığımızı da unutmuyoruz. Yeşil alanların artırılması, geri dönüşüm projeleri ve doğal kaynakların korunması için çalışmalar yapacağız.

‘VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM’

Bu hedeflere ulaşmak için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Sizinle beraber çalışarak, bu projeleri hayata geçirebilirim. Sözlerimizin arkasında duracak, sizlere hesap verebilir bir belediye başkanı olacağım. Sevgili dostlar, önümüzdeki seçimlerde bana oy vererek, geleceği birlikte inşa edeceğiz. Size ve bu şehre değer katmak için buradayım. Güveninizi ve desteğinizi talep ediyorum. Birlikte güzel günleri yaşayacağımıza inanıyorum. ve hoşgörüyle kucaklamak istiyorum. Sizlerin menfaatlerini korumak ve toplumsal mutluluğu sağlamak için var gücümle çalışacağım. Teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.

"Gündoğmuş için tek derdimiz, amacımız hizmet. “ diyen Meclis Üyesi Adayı Nevzat Karaçomak ise yaptığı açıklamada, “Maddi beklentimiz yok ama manevi beklentimiz çok, o da dua. Sadece sizin yaşam kalitenizi yükseltmek istiyoruz. Gündoğmuş'un her mahallesini gezdim ve gördüm. Maalesef, yolları köstebek yuvası gibi, mahalle aralarında yaya yürüdük, düşüp yuvarlanmamak için çok direndik, çok dile getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Ne zaman bir yerden bir yere gidecek olsak, yolda telefon çekmez, iletişimimiz yarım kalır. İnterneti konuşmaya bile gerek yok, itfaiye ve ambulans yetersiz. Bir hastamız olsa ya da acil başka bir durum olduğu zaman itfaiye ya da ambulans gelmesini beklerken büyük şehirden cenaze aracı da çağırıyoruz, ola ki ambulans ve itfaiye gelene kadar hasta hayatını kaybederse diye.

‘DESTEK SİZDEN, HİZMET BİZDEN’

Hepimiz bu sorunların farkındayız ama maalesef dile getiren yok. Biz de bu sorunları çözmek için ekibimizle buradayız. Gündoğmuş’ta memur dertli, amir dertli, halk dertli. İnsanların hafta sonu ailecek eşiyle çocuklarıyla oturabileceği bir restoran, cafe veya bir çay bahçesi bile yok. Bu sosyal eksikliklerin hepsini biliyoruz ve bu sorunları çözmek için kararlıyız. Daha güçlü bir altyapı, daha iyi bir sağlık hizmeti ve daha yaşanabilir bir çevre için birlikte çalışacağız. Gündoğmuş’un potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Eksikliklerin giderilmesi için adımlarımızı atıyoruz ve sizin desteğinizle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Hep birlikte, daha güzel bir Gündoğmuş için harekete geçelim. Destek sizden, hizmet bizden." – Özlem Kaygusuz

Bu kadro bir şansı hak ediyor