Bu yola çare bulun

Bu yola çare bulun Gündoğmuş'un birçok mahallesinin kullandığı Güzelbağ'dan Alanya'ya ulaşımı sağlayan kara yolu bölgedeki ağaç kesimlerinin ardından tehlike oluşturmaya devam ediyor

Bu yola çare bulun

Gündoğmuş'un birçok mahallesinin kullandığı Güzelbağ'dan Alanya'ya ulaşımı sağlayan kara yolu bölgedeki ağaç kesimlerinin ardından tehlike oluşturmaya devam ediyor. Vatandaş çözüm istiyor.

Gündoğmuş- Alanya yolu yangın sonrası yapılan kesimlerden dolayı bozuldu. Bozuk yollar ise tehlike oluşturmaya devam ediyor. Güzergahı kullanan vatandaşlar ise yetkililerden çözüm bekliyor.

TEHLİKE SAÇIYOR

Gündoğmuş'ta son yılların en büyük yangın felaketiyle karşılaştığı bölgelerden biri olan ve aynı zamanda komşu ilçe Alanya ile bağlantı kara yolu tehlikelerle dolu bir hale geldi. Bölgedeki yangın sonrası ormanlardaki ağaçların kesimine başlayan firmalar, dar olan yollara bir de tomruk yüklü kamyonların yüksek tonajı nedeni ile yollarda bozulmalar meydana geldi. Bölge coğrafyasının dik ve sarp yamaçlardan oluşması sebebiyle ağaç kesim sahasında arazi heyelan ve taş dökülme riskini de beraberinde getirdi. Yolu kullanan sürücüler ve mahalle sakinleri yüksek tepelerden yola düşen taşlar sürücüleri korkuturken günlük ulaşım için toplu taşımanın da her gün kullanıldığı yolda alınmayan önlemlerden dolayı tehlike büyüyor. Yola düşen taşlar sebebiyle yolda oluşan çukurlar ise kaza riskini arttırıyor.

Haber / İbrahim Barış Başar