Büyük önder Gündoğmuş'ta yapılan program ile anıldı
-Büyük önder Gündoğmuş'ta yapılan program ile anıldı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'inci yılı nedeniyle anma programı düzenlendi.
-Büyük önder Gündoğmuş’ta yapılan program ile anıldı
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’inci yılı nedeniyle anma programı düzenlendi.
Saatler sabah saat 09:05’i gösterdiğinde Cumhuriyet meydanında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Biriminde devam etti. Program öncesi Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt, Gündoğmuş Çok Programlı Anadolu Lisesi özel defterini imzaladı ve şunları yazdı. “Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Önderlik ederek kurduğunuz Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşımak için gayretle çalışmaya söz veriyoruz. Sizi, mesai ve silah arkadaşlarınızı saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.”
GÖSTERİLER DUYGULANDIRDI
Hizmet Birimi Salonu’nda düzenlenen Atatürk’ü anma programına, Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Akbal, Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Atik, Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Büyükkeskin, Gündoğmuş İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Ahmet Yasin Acar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Hizmet Birimi Müdürü Şaban Nizam, Gündoğmuş İlçe Müftüsü Yakup Şimşek, Gündoğmuş Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Türker Eren, Daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bölge muhtarları, gaziler, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
ÖDÜLLER VERİLDİ
Program öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu, şiir, gösteri, videolu Atatürk’ün gösterimi, işaret dili gösterimi yapıldı. Program sonrası, Atatürk’ü Duymak konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Kompozisyon dalında yapılan yarışmada birinci olan Gündoğmuş Anadolu Lisesi Öğrencisi Derya Baykara’a, ikinci olan Ela Ercin Mavuk’a ve üçüncü olan Nevra Zorlu’a ödülünü Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt, Şiir dalında yapılan yarışmada birinci olan Şehit Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencisi Erva Acar’a, ikinci olan Elif İrem Demir’ ve üçüncü olan Fatma Demir’e ödülünü Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Resim dalında yapılan yarışmada birinci olan Merkez İlkokulu öğrencisi Defne Eylül Tugay’a ikinci olan Ümütlü İlkokulu öğrencisi Emine Defne Sözen’e ve üçüncü olan Ümütlü İlkokulu öğrencisi Mustafa Yaşar Demir’e ödüllerini Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Akbal verdi. Ödül töreni sonrası protokol üyeleri öğrenci ve öğretmenler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. – Mesut Uygur
R.A: Bu yılki program, Antalya Büyükşehir’in Hizmet Biriminde gerçekleşti.
R.A; Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelek sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu
R.A: Kaymakam Murat Yeşilyurt, “Anı defterini imzaladı.”
R.A: Öğrenciler hazırlamış olduğu gösterileri sundular
R.A: Gündoğmuş Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşenaz Güven, “Bir tutkudur Mustafa Kemal Atatürk” adlı şiirini seslendirdi.
R.A: Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt, “Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.”
R.A: Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, “Şiir dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.”
R.A: Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Akbal, “Resim dalında yapılan yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini verdi.”