Büyükşehir grup yoluna el attı

Büyükşehir grup yoluna el attı Çaltı Mahallesi'nde defalarca Özeren'den yapılması için talep edilen yol Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş, emeği geçen Büyükşehir çalışanlarına ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkürlerini iletti.

Büyükşehir grup yoluna el attı

Çaltı Mahallesi’nde defalarca Özeren’den yapılması için talep edilen yol Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş, emeği geçen Büyükşehir çalışanlarına ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkürlerini iletti.

Eskibağ, Çaltı ve Köprülü Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolu hakkında Gündoğmuş Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Çaltı Mahallesi Muhtarı Ramazan Ateş, “ Eski yol rampa olduğu için buzlanma olayı çok oluyor hem de dar. Biz bu yolu bir sene önce açmıştık. Yol açıldı ama aşağı yukarı 7 senedir bekliyoruz. Güzergah değişikliği yaptık. Okul taşıtı çekemediğimiz için bu yola yöneldik. Daha önce Muhittin Böcek ile iletişime geçip talepte bulunmuştuk. O da bizim talebimizi yerine getirdi. Büyükşehir ekipleri yol yapmak için bölgeye gelip çalışmaları başlattı. 7 senedir bekliyordu. Başta Başkan Böcek olmak üzere emeği geçen, Musa Akdemir, Mehmet Balık ve tüm ekibe gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz.” Dedi.

‘ÖZEREN KAYITSIZ KALDI’

Belediye Başkanı Mehmet Özeren’e yol ile ilgili sıkıntıların aktarıldığı fakat görmezden gelindiği için kışın zorluk çektiklerini anlatan Muhtar Ateş, “ Eski yol çok buzlu ve yokuş olduğu için çok zorluklar yaşanıyordu. Geçen sene yine bir buzlanma olayı olmuştu. Belediyeye ilettik ama Özeren buzlama çalışması için ekip yönlendirmedi. Biz kendimiz köylü olarak yaptık, kendi çabalarımızla. Gündoğmuş Belediyesi’ne kaymakama dilekçe verdim. Onlar yapmayınca biz devreye girdik. Burada öncelikli amaç halkın hizmet alması. Okul taşıtının bu yoldan devam etmesi önemli. “ dedi. – Özlem Kaygusuz

Büyükşehir grup yoluna el attı