Çavuşoğlu ve Türel'den yerel seçim mesajı

Çavuşoğlu ve Türel'den yerel seçim mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu , Ak Parti İl Teşkilatı'nın Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlenen Temmuz Ayı Olağan İl Danışma Toplantısı'na katıldı

Çavuşoğlu ve Türel’den
yerel seçim mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu , Ak Parti İl Teşkilatı’nın Antalya Kültür Merkezi’nde düzenlenen Temmuz Ayı Olağan İl Danışma Toplantısı’na katıldı. AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanlarının katıldığı toplantıya Gündoğmuş’tan Belediye Başkanı Mehmet Özeren, AK Parti İlçe Başkanı Ali Arslan ve partililer katıldı.
Burada konuşan Bakan Çavuşoğlu, Antalya’nın ikinci bakanının Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy olduğunu söyledi.


Takım çalışmasına önem verdiğinin altını çizen Bakan Çavuşoğlu, “Cumhurbaşkanımızın takdiriyle Dışişleri Bakanlığı görevime devam ettim. Şahsıma güveni ve Antalya’mıza verdiği önem için şükranlarımı sunuyorum. Antalya’ya verdiği önem burada, iki bakan. Bu teveccühün karşılığını yerel seçimlerde büyükşehir ve ilçe belediyelerini kazanarak teşekkürlerimizi göndereceğiz. 5 milletvekili değil, 6 milletvekili gibi çalışacağız. Her zaman bir ve beraber olacağız. Seçim dönemindeki vaatlerimizi gerçekleştirmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.
Başkan Türel de şöyle konuştu: “Biz bir seçim biterken diğer seçimin çalışmalarına hemen başlarız. Türkiye’nin yeniden bir şahlanış dönemi arifesinde farklı bir yol alacağı süreçte mahalli seçimlerin önemi daha da artmıştır o yüzden çok çalışacağız. Ak Parti belediyeciliği olmadığında neler yaşandığını 2009-2014 döneminde yaşadık. Cumhurbaşkanımız 19 ilçenin 17’sinde birinci oldu. İki ilçede birinci olmamıza ramak kaldı. 19 ilçede 19, büyükşehirle 20-0 sizlerin gayretiyle kazanacaktır” dedi.