Çetin, projelerini paylaşmaya devam ediyor

Çetin, projelerini paylaşmaya devam ediyor İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, projelerini açıklamaya devam ediyor

Çetin, projelerini paylaşmaya devam ediyor

İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, projelerini açıklamaya devam ediyor. Tüm plan ve projelerinin bereketi arttırmak üzerine olduğunu vurgulayan Çetin, göreve başladığı günden itibaren ivedilikle ilk iş olarak soğuk hava, narenciye paketleme ve mezbaha olarak çok amaçlı ve halkın her ihtiyacına hizmet verebilecek olan tesisi açmak olduğunu söyledi. Yapılacak olan tesisin elektriğini de kendisinin üreteceğini ekledi.
Turizm için otel projesinin olduğunu ancak bunun ilçede bunun turizmi geliştirmeye yeterli olmadığını söyleyen Çetin, turizm ve Gündoğmuş’un tanıtımı için yapacakları festivalleri anlattı.
Çetin, şunları söyledi: “Öncelikle bal festivali için herkesin de kabul edeceği üzere çok kaliteli olan balımızı markalaştırmamız gerekmekte. Bu iş için belediyenin koordinesinde ve öncülüğünde kuracağımız kooperatifimizi açacağız. Kooperatif tamamen üretimin ilk aşamasından son aşamasına kadar üreticinin yanında olacak. Şehirlerde yaşayan hemşerilerimizi ata yurtlarında tarım yapmak üzere teşvik edeceğimiz ve hali hazırda yapılmakta olan kiraz festivalimiz. Mahallelerimizin her birinde zaten ciddi şekilde üretilmekte olan fakat su, yol ve doğru pazarlama stratejilerinden uzak duran kiraz üretimini kuracağımız toprak ürünleri ofisimizle destekleyeceğiz ve buradan her vatandaşımız ziraat mühendislerimiz aracılığı ile profesyonel yardım alacaklar. Üretim aşamasında yanında olduğumuz çiftçimizin ürettiği ürünleri satarken de her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Biz bu projelerin temelini attığımız gün zaten festivalimiz başlayacak fakat hasat vakti kiraz festivali ile taçlandıracağız. Hemşerilerimiz ve üreticilerimiz ile hem memleketimizin tanıtımını hem de hasadın güzelliğini bu kez beraber tadacağız.
Diğer projelerimiz alternatif turizmde ben de varım diyeceğimiz ve birçok inanca ev sahipliği yapmış olan memleketimizde bulunan tarihi mağara kilise ve kiliselerin, doğal güzelliği ile ön planda olan mağaraları turizme kazandırılmasını sağlayacağız. Tırmanma ve yürüyüş sporları için gerekli altyapıyı hazırlayıp bu spor ile uğraşan kulüp, federasyon ve gruplarla irtibatları kuracağız ve memleketimizi bu sporlara gönül verenler için bir cazibe merkezi haline getireceğiz.
Kısacası yorulmadan, usanmadan çalışan, sizlerle birlikte, sizler için üreten bir belediye olacağız.
İşin ehli ile sürekli yenileyerek ve geliştirerek hazırladığımız ve hazırlayacağımız kalkınma projelerimiz ile istihdam oluşturacağız, gelir sağlayacağız, ilçemizin tanıtımını yapacağız”