Çetin: Sorunları ve ihtiyaçları biliyorum

Çetin: Sorunları ve ihtiyaçları biliyorum İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, mahalle mahalle seçim ziyaretlerine devam etti

Çetin: Sorunları ve
ihtiyaçları biliyorum

İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, mahalle mahalle seçim ziyaretlerine devam etti. Çetin, ilçenin ve mahallelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını bildiğini ifade ederek “Gündoğmuş'un evlatları işsizlikten kurtulsun istiyorum. Esnafımız kalkınsın, sattığının parasını alabilsin istiyorum. Devlet hastanemiz sevk merkezi olmaktan kurtulsun, insanımız sağlık sorunları için gittiği başka il ve ilçelerde perişan olmaktan kurtulsun istiyorum. Boş arazilerimize teşvik gelsin, çiftçimiz tarlasıyla barışsın, ilçemiz tarım ile yeniden buluşsun, Gündoğmuş üretsin istiyorum. Gündoğmuş'un evlatları Gündoğmuş'ta doysun istiyorum. Gündoğmuş dik başlı, tok karınlı, mutlu yarınlı insanların memleketi olsun istiyorum.
Yeterince güçlük ve zorluklarla mücadele eden insanımızın yükünü hafifletmek boynumuzun borcudur. Bu kapsamda geleceğin teminatı çocuk ve gençlerimizin önünü açıp ailelerine ve kendilerine ışık tutacak projelerle hep bir arada kardeşçe yaşayacakları bir ortam ve geleceğe umutla bakabilecekleri bir Gündoğmuş inşa etmek bizim görevimiz ve sorumluluğumuzdur” diye konuştu.