CHP'den engelli vatandaşa tekerlekli sandalye

CHP'den engelli vatandaşa tekerlekli sandalye Gündoğmuş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, Serik'te bulunan 63 yaşındaki engelli birey Sedef Kalkan'a tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

CHP’den engelli vatandaşa tekerlekli sandalye

Gündoğmuş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, Serik’te bulunan 63 yaşındaki engelli birey Sedef Kalkan’a tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

 

Gündoğmuş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, on altı yıldır koltuk değnekleri ile yaşan Sedef Kalkan’a anlamlı bir yardım yaptı. Gündoğmuş İlçe Yönetiminde bulunan Nevzat Uygur tarafından teslim edilen tekerlekli sandalye Kalkan’ın hayatını kolaylaştıracak. Tekerlekli sandalye için CHP Gündoğmuş İlçe Yönetimine teşekkür eden Kalkan, “Son iki yıldır yatağa bağlı yaşamaya başladım. Hiç dışarılara çıkamıyordum. Artık bu sandalye sayesinde oğlumla beraber dışarı çıkabileceğim. Komşularıma gidebileceğim. Benim için çok önemli bir yardım oldu. Bu sandalyeye çok sevindim. Tekerlekli sandalye için yardımda bulunanlara emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi. - Mesut Uygur

yardım tekerlekli sandalye chp