CHP ilçe çıkarmasına devam ediyor

CHP ilçe çıkarmasına devam ediyor Geçtiğimiz hafta Gündoğmuş'a gelen CHP Antalya heyeti, ilçe çıkarmalarına devam ediyor

CHP ilçe çıkarmasına devam ediyor

Geçtiğimiz hafta Gündoğmuş’a gelen CHP Antalya heyeti, ilçe çıkarmalarına devam ediyor.
CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer, Cavit Arı, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve İl Disiplin Kurulu üyeleriyle birlikte ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
CHP il heyeti, CHP ilçe başkanlıklarında, başkan, yöneticiler ve üyelerle bir araya gelerek, 24 Haziran Milletvekili Seçimi ile ülke gündemini değerlendirme toplantısı yaptılar. Toplantılarda konuşan İl Başkanı Kumbul, 24 Haziran Milletvekili seçim değerlendirmeleri için TBMM’nin tatile girmesini beklediklerini, böylece bütün vekillerin katılımıyla ilçe ziyaretleri yapmayı amaçladıkları için geç kaldıklarını söyledi. Kumbul, seçim kampanyasında ve seçim günü canla başla çalışan ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları ile üyelerine teşekkür etti.
ÇOK ÇALIŞTIK AMA OLMADI
Milletvekili Rafet Zeybek de konuşmasında, 24 Haziran’da tüm örgüt ile Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin çok çalıştığını ve herkesin elinden geleni yaptığına değinerek, “Fakat olmadı. Bunları araştıracak, çözümler bulacak, bir sonraki seçimlere hazırlanacağız” dedi.
ÜLKE GÜNDEMİNE DÖNMELİYİZ
Milletvekili Aydın Özer ise, ilçe örgütlerini daha önce ziyaret etmeyi planladıklarını, fakat TBMM’ye getirilen torba yasalardan dolayı Ankara’da çalıştıklarını, Meclis tatile girdikten sonra ilk iş olarak ilçeleri ziyarete geldiklerini anlattı. Özer, “CHP örgütleri bu süreçte partimizi tartışarak vakit kaybetti. Bir an önce ülkenin gündemine dönmeliyiz” diye konuştu.
Milletvekili Cavit Arı da, CHP örgütlerinin bir an önce derlenip toparlanması ve yerel seçimlere yoğunlaşması gerektiğinin altını çizdi. CHP Antalya milletvekilleri ziyaretlerde, kurultay süreci hakkında bilgi verdiler ve üyelerin sorularını cevapladılar. – Hakan Er