Çiftçilere hibe duyurusu

Son gün 30 Eylül Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamındaki hibelerden yararlanmak isteyen üreticiler için duyurularda bulunan Gündoğmuş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, son başv

Son gün 30 Eylül

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamındaki hibelerden yararlanmak isteyen üreticiler için duyurularda bulunan Gündoğmuş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, son başvuru tarihinin 30 Eylül 2019 olduğunu bildirdi.

Çiftçilere hibe duyurusu

Gündoğmuş İlçe Tarım ve Orman Müdürü Kerem Palancı, 13. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Projesi kapsamında bilgiler aktardı. 2 milyon 500 bin liraya kadar yüzde 50 hibe desteği verilecek projenin 30 Eylül'e kadar süreceğini belirten Palancı, “Yüzde 50 hibe desteği ile yarısı sizden yarısı bizden, tamamı sizin olsun" sloganıyla üreticilere, çiftçilere ve yatırımcılara destek verilmesinin planlandığını söyledi.
Yatırımların desteklenmesini içeren projeyi tanıttıklarını belirten Palancı, “Birçok konuda öncülük yaptığımız ve tarımsal potansiyele sahip durumundayız. Bizler de bakanlığımızın ve hükumetimizin vermiş olduğu destekler ile sahip olduğumuz bu potansiyeli daha iyi bir noktaya taşımak, geliştirmek, günün teknolojisi ile birleştirmek ve özellikle ürettiğimiz ürünleri işlenmiş, katma değeri yüksek ihracata konu olabilecek ürünler haline getirebilmek için bu destekleri yatırımcılarla buluşturuyoruz" dedi.
Palancı, hibelerden faydalanmak isteyen çiftçilerin 30 Eylül'e kadar başvuruda bulunabileceklerini kaydederek, "13. etap proje desteklerinde yüzde 50 hibe ile yani 'yarısı sizden, yarısı bizden' sloganıyla tüm üreticilerimiz, çiftçilerimiz, yatırımcılarımız bu desteklerden ve fırsatlardan istifade edebilirler." diye konuştu. – Hasan Özmen