ÇİFTE STANDART

ÇİFTE STANDART Oto tamircisi Hüseyin Tokaç, kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle dükkânına ait oto tamir asansörünü Belediye Başkanı Özeren'in şikâyeti üzerine yerinden kaldırmak zorunda kaldığını söyl

ÇİFTE STANDART

Oto tamircisi Hüseyin Tokaç, kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle dükkânına ait oto tamir asansörünü Belediye Başkanı Özeren’in şikâyeti üzerine yerinden kaldırmak zorunda kaldığını söyledi. Tokaç, birçok esnafın malzemelerinin dışarıda olduğunu belirterek Özeren’in çifte standart uyguladığını ifade etti.

TOKAÇ, DESTEK İSTEDİ

Gündoğmuş’ta oto tamircisi Hüseyin Tokaç’a ait araç asansörünün kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle şikâyet edildi. Tokaç, destek istediği Meclis üyesi Adem Uslu'nun “Herkesin malzemesi dışarı zaten. Ben belediye başkanı ile görüşeyim” dediğini, diğer Ak Partililerin de “Kaldıracaksa herkes kaldırmalı.  Yoksa tek sana kaldırtmaları doğru değil” dediğini aktardı.

“DÜŞTÜĞÜ SEVİYEYE BAK”

30 bin TL’lik cihazın dışarıda yağmurda kaldığını ve hizmet veremediğini söyleyen Tokaç, “Belediye yapmış olduğu uygulama ve çifte standartları ile beni mağdur etti. Daha sonra öğrendim ki bizi polislere şikâyet eden Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren imiş. Bir belediye başkanı esnafı şikâyet etmemesi gerekir. Düştüğü seviyeye bakın” diyerek sitem etti.

Oto tamircisinden çifte standart tepkisi

Oto tamircisi Hüseyin Tokaç, kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle dükkânına ait oto tamir asansörünü Belediye Başkanı Özeren’in şikâyeti üzerine yerinden kaldırmak zorunda kaldığını söyledi. Tokaç, birçok esnafın malzemelerinin dışarıda olduğunu belirterek Özeren’in çifte standart uyguladığını ifade eti.

Gündoğmuş’ta oto tamircisi Hüseyin Tokaç’a ait araç asansörünün kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle şikâyet edildi. Araç asansörünü bulunduğu yerden işyerine tamire gelen Gündoğmuş Orman İşletme Müdürlüğü’nün iş makinesi ile kaldırmak isteyen Tokaç, müdürlükten gerekli izni aldı. Araç asansörünü koyacağı yeni yeri temizlerken gelen polislerin iş makinesinin ne işi olduğunu sorarak hakkındaki şikayeti aktardıklarını söyleyen Tokaç, “Meclis üyesi Adem Uslu'ya telefon edip durumu anlattım. Bana ‘Gündoğmuş'ta herkesin malzemesi dışarı zaten. Ben belediye başkanı ile görüşeyim’ dedi. Diğer Ak Parti encümenlerini de aradım. ‘Kaldıracaksa herkes kaldırmalı.  Yoksa tek sana kaldırtmaları doğru değil’ dediler” diye konuştu.

Gündoğmuş'ta uzun yıllardır oto tamir esnaflığı yapan ve gece gündüz saat farkı gözetmeksizin, parası olsun olmasın yolda kalan herkesin yardımına koştuğunu belirten Tokaç, “Burada tek lift (asansör) bende var. Bende herkese hizmet etmeye çalışıyorum. 45 yıllık esnafım. Gece gündüz parası olsun olmasın kimseyi ayırt etmeden kim ararsa yardımına koşuyorum. Şimdi 30 bin TL’lik liftim dışarda yağmurda kaldı ve hizmet veremiyorum. Belediye yapmış olduğu uygulama ve çifte standartları ile beni mağdur etti. Daha sonra öğrendim ki bizi polislere şikâyet eden Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren imiş. Bir belediye başkanı esnafı şikâyet etmemesi gerekir. Düştüğü seviyeye bakın” diyerek sitem etti. – Mesut Uygur