Çok üzgünüz

Çok üzgünüz Sabah 04:17'de yaşanan ve büyük bir alanda etkili olan Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremin, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye Gaziantep, Malatya ve Hatay'da yıkıma neden olduğunu ve yüzlerce vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini ve yaralıların olduğunu üzüntü ile öğrendiğini belirten Gündoğmuş Gazetesi İmtiyaz sahibi Mesut Uygur sosyal medyadan yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

Çok üzgünüz

Sabah 04:17’de yaşanan ve büyük bir alanda etkili olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremin, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye Gaziantep, Malatya ve Hatay’da yıkıma neden olduğunu ve yüzlerce vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini ve yaralıların olduğunu üzüntü ile öğrendiğini belirten Gündoğmuş Gazetesi İmtiyaz sahibi Mesut Uygur sosyal medyadan yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

“Millet olarak çok üzgünüz. Hava koşullarının da ağır olduğu bir dönemde deprem felaketini yaşıyoruz. Tüm ulusumuza baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına da Allah’tan sabır diliyorum. Deprem bölgesine gerekli yardımı vakit geçirmeden ulaştırmak ve yaraları sarmak en öncelikli görevimiz olmalı. Ülkemizde yaşanan deprem felaketini daha fazla can kaybı olmadan hep birlikte atlatmak ümidiyle tüm milletimize başsağlığı diliyorum” dedi. İbrahim Barış Başar

ÖNCELİKLİ YARDIM LİSTESİ

Uygur, “Depremin olduğu bölgeye yardım etmek isteyen vatandaşların öncelikleri arasında şunlara yer verilmesini istedi;

“Eldiven, Mont, Bot, Bere, Çocuklar için mont ve kışlık giyişi, Yatak, Battaniye, Çocuk bezi, Çocuk maması, Tüplü katolitik soba”

deprem