Coşku dolu tanıtım programı

Coşku dolu tanıtım programı Gürses'in projeleri, Gündoğmuş Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. Toplantıya İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Büyükşehir Adayı Nesrin Ünal, İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan, İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Coşku dolu tanıtım programı

Gürses'in projeleri, Gündoğmuş Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. Toplantıya İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Büyükşehir Adayı Nesrin Ünal, İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan, İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

‘PROJELERİMİZİ KISA SÜREDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ’

İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, sosyal belediyecilik faaliyetleriyle ilçenin gelişimine katkı sağlayacaklarını vurguladı. Ayrıca, tarım ve turizm projelerini hayata geçirerek gençlere iş ve aş imkanı sağlayacaklarını belirtti. Gürses, “Gündoğmuş'u herkesin gelip, görmek isteyeceği bir şehir haline getirmek için tarım ve turizm projelerini hayata geçireceğiz. Ayrıca, belediyenin gelir ve giderlerini her ay kamuoyu ile paylaşacağız. Tüm bunları yaparken kimsenin ekmeği ile oynamayacağız.23 kırsal mahallemizi kalkındıracak 23 projemizi 2 yıl gibi kısa bir sürede hayata geçireceğiz. Birlikte üreteceğiz, birlikte kazanacağız, birlikte kalkınacağız" dedi.

GÜRSES’E BÜYÜK DESTEK OLDULAR

Antalya Milletvekili Aykut Kaya, konuşmasında, ”İnşallah Gündoğmuş’ta da Belediye Başkanlığını kazanacağız. Mehmet Ali Başkanımız burada vatandaşın kalbine dokunan örnek bir belediyecilik yapacak.” sözleri ile, İYİ Parti Antalya Belediye Başkan Adayı Nesrin Yılmaz, “ Gündoğmuş’luları Mehmet Ali Gürses’siz bırakmayın." diyerek, İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan ise, “ Biz inanıyoruz ki 1 Nisan sabahı Mehmet Ali Gürses başkanımızın başkanlığında yeni bir Gündoğmuş'a uyanacağız.” İfadeleri ile Başkan Adayı Gürses’e desteklerini belirttiler. Konuşmanın ardından projelerin gösterimi yapıldı ve seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Gürses ve beraberindekiler, ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek projelerini anlattılar.

 

GÜRSES PROJLERİNİ TANITTI

İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, proje tanıtım etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte, Gürses Gündoğmuş’u yeninden ayağa kaldıracağı projelerini sundu.

Gündoğmuş’ta Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, kalabalık bir konvoy eşliğinde ilçeye giriş yaptı. Gündoğmuş Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje tanıtım toplantısına İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Büyükşehir adayı Nesrin Ünal, İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan ve muhtarlar da katılım gösterdi. Toplantıda, Kaya, Ünal ve Arıkan da bir konuşma gerçekleştirdi. Gürses de konuşmasında asfalt, kaldırım, park gibi alt ve üst yapı hizmetlerinin belediyelerin temel görevi olduğunu vurgulayarak, ayrıca sosyal belediyecilik faaliyetleriyle bölgenin gelişimine ve halkın yaşam standartlarının yükselmesine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

‘SİZLERE HİZMET ETMEKLE YÜKÜMLÜYÜZ’

Antalya Milletvekili Aykut Kaya, konuşmasında "Seçilmeden önce Gündoğmuş’a 5 kere gelmiştim. Seçildikten sonra da 3 kere ziyaret ettim. Ve bu ziyaretlerinde de Mehmet Ali başkan bana katılmıştı. Daha yerel seçimler olmadan vekilim ile benim hayalim Gündoğmuş'ta çok iyi bir Belediye Başkanlığı yapmak memleketime hizmet etmekti. Benim kalpten istediğim kendimi arayacağım bir yerdir memleketimiz ve yerel seçimler sürecine girdiğimizde de Mehmet Ali başkanımız bizde aday olmak için başvuruda bulundu. Bizlerin arkasında durabileceğimiz temiz dürüst ülkesine hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan insanlar, politika siyaset manevi zenginliği olan insanların arkasında iyi bir iz bırakacağı vatandaşın rızasını alacağı kutlu yerler dolayısıyla ben de bir milletvekili kardeşiniz olarak görevimi yerine getirirken yüce Allah nasip ederse bir gün görev süremiz bittiğinde vatandaşımızın rızasını almak bizim tek gayemiz.   Görev aldığımız süre içerisinde sizlere hizmet etmekle yükümlüyüz. İnşallah Gündoğmuş’ta da belediye başkanlığını kazanacağız. Mehmet Ali başkanımız burada vatandaşın kalbine dokunan örnek bir belediyecilik yapacak. " dedi.

‘GÜNDOĞMUŞLULARI MEHMET ALİ GÜRSES’SİZ BIRAKMAYIN’

İYİ Parti Antalya Belediye Başkan Adayı Nesrin Yılmaz, konuşmasında, " milletvekilliği döneminde sizlere söz verdiğimiz köy yollarının hepsini yaptık.  İlk işim Akyarı'nın yolunu yaptırmak oldu. Yani bunu verdiğimiz sözleri tutacağımızı, yapamayacağımız şeylerin sözünü vermeyeceğimizi söylemek için iletiyorum. Siyaset geçim kaynağı değildir. İnsanlara seçim aracıdır. Siyaset zengin olma kaynağı değildir. Ben Antalyalıların paralarını çarçur ettirmeyeceğim. Antalya'nın gelecekte yaşanabilir düzgün ve insanların mutlu olduğu bir şehir yapmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Belediye başkanları herkesin başkanı olmaz. Herkesin hizmetkarı olur. En çok gördüğüm sorun Antalya'da gençler sahipsiz. Madde bağımlılığı var. Barınma sorunu var. Amacım gençlere Anadolu insanının kendi şehrini yönetebileceğini göstermek. Gündoğmuşlara diyorum ki Gündoğmuş’luları Mehmet Ali Gürses’siz bırakmayın." İfadelerine yer verdi.

‘1 Nisan sabahı yeni bir Gündoğmuş'a uyanacağız’

İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan da konuşmasında, “ 2024 yerel seçimlerinin şafağında partimizin üstün başarı göstermesi ve seçimleri mutlak suretle kazanma hedefi doğrultusunda var gücümüzle çalıştığımızı ifade etmek istiyorum. Edebilmek olduğu bir tek amacımızın memleketimize hizmet edebilme bilinci ile motive olduğumuzu bildirmek isterim. Biliyoruz ki yerel seçimler hizmet odaklı ve siyaset üstü bir anlayışla, titizlikle yürütülmelidir. Memleketimize hizmet etme noktasında bir hizmet aracı olarak siyasi partiler maalesef ki kendi benlik ve anlayışını yansıtamayan ittifak oluşumları ile milletimizin iradesini istemeden de olsa ipotek altına almak zorunda kalmıştır. Biz inanıyoruz ki 1 Nisan sabahı Mehmet Ali Gürses başkanımızın başkanlığında yeni bir Gündoğmuş'a uyanacağız. " diye konuştu.,

‘PROJELERİ KISA SÜREDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ’

Başkan Adayı Gürses de konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “ Hepinizin bildiği gibi 8 Kasım 2023 tarihinde Ankara'da Gazi meclisinde yapılan İYİ Parti grup toplantısında Gündoğmuş Belediye Başkan adaylığım resmen ilan edildi. Beni bu onurlu ve gururlu göreve layık gören başta sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye, milletvekilimiz sayın Aykut Kaya'ya, İl Başkanımız sayın Afşin Karacan'a, İl Başkan Yardımcımız sayın Alper Arıkan'a, ilçe Başkanım sayın Emir Ali Çatalkaya'ya ve partimizin tüm yetkili kurumlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Biz birileri gibi birilerinin baskılarına boyun eğerek aday olmadık. Kendi hür irademizle bu kadim şehre hizmet etmek için göreve talip olduk. Biz gün doğmuşum masa başında günübirlik kararlarla değil, planlı programlı projeli yönetmek için talip olduk. " İfadelerine yer verdi. Gürses kendinden de bahsederek konuşmasını tamamlayıp, " Gazi Mustafa Gürses'in torunu olarak sizden yetki istiyorum. Bu vatan için canını veren Aziz şehitlerimizi, gazilerimizi başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Üzülerek belirtmek isterim ki bu kadim şehir sürekli göç vererek resmen hayalet bir şehir olmuştur.  Biz bu şehri yeniden herkesin gelip, görmek yaşamak isteyeceği bir şehir olarak inşa ediyoruz. Bunun için gerekli olan tüm projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Önceliğimiz her zaman bu kentin gelişimini sağlamak olacak. Bunun için ilk işimiz tarım ve turizm projelerini bir bir hayata geçirmek olacak. Gençlerimize iş ve aş imkanı sağlayacağız. Herkesi kucaklayan, vatandaşına saygılı, şeffaf, dürüst bir yönetim anlayışını ortaya koyacağız. Şehrin giriş ve çıkışına 2 adet LED ekran koyarak belediyemizin gelir ve giderlerini her ay düzenli olarak kamuoyu ile paylaşacağız. Liyakatlı kadrolarla çalışacağız. Halamın oğlu, amcamın torununu işe alma dönemini kesinlikle bitireceğiz. Tüm bunları yaparken kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Çalışmak isteyenlerde yolumuza devam edeceğiz. Çalışma prensiplerimizden asla taviz vermeyeceğiz. 23 kırsal mahallemizi kalkındıracak 23 projemizi 2 yıl gibi kısa bir sürede hayata geçireceğiz. Birlikte üreteceğiz, birlikte kazanacağız, birlikte kalkınacağız. " dedi. Konuşmaların ardından projelerin gösterimi yapıldı.

SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI YAPILDI

Gürses, buradaki tanıtımın ardından yanındaki heyet ile birlikte önce seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra ilçede bulunan esnafları ziyaret etti. – Özlem Kaygusuz

Coşku dolu tanıtım programı