Covid-19 alarmı

Covid-19 alarmı Gündoğmuş'ta pozitif vakaların görülmeye başlamasının ardından Kaymakamlık bir duyuru yayınlayarak korona virüs kısıtlamalarına uyulması gerektiğini vurguladı

Covid-19 alarmı

Gündoğmuş’ta pozitif vakaların görülmeye başlamasının ardından Kaymakamlık bir duyuru yayınlayarak korona virüs kısıtlamalarına uyulması gerektiğini vurguladı. Ülke genelinde hızla artan vaka sayıları ile sıkı tedbirler yeniden getirildi.

Gündoğmuş’ta Covid-19 alarmı

Gündoğmuş’ta pozitif vakaların görülmeye başlamasının ardından Kaymakamlık bir duyuru yayınlayarak korona virüs kısıtlamalarına uyulması gerektiğini vurguladı.

Gündoğmuş Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Dünyada ve ülkemizde devam etmekte olan Covid-19 pandemisi ilçemize uyun süre gözlemlenmemiştir. İlçemizde dışarıdan gelen misafir veya ilçemizden dışarıya giden vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri, İl ve İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına tam anlamda dikkat etmemesi ve kış aylarının gelmesiyle birlikte artan vaka sayılarından dolayı ilçemizde Covid-19 vakaları görülmeye başlamıştır.

İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde yaşanılan sorunlardan ilçemizin daha az etkilenmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri doğrultusunda alınan İl ve İlçe Hıfzıssıhha Kurul kararlarına ivedilikle ve katiyetle uyulacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur